Sper sa nu fiu gravida

Buna ziua!Am 22 de ani si de 2 ani iau Logest. Asa cum mi-a fost recomandat de catre medic, in fiecare an am facut pauza o luna (timp in care am folosit prezervativ). Numai ca acum, dupa pauza, nu mi-a venit inca menstruatia. Deja a intarziat trei zile si nici nu e vreun semn ca o sa-mi vina (in mod normal sunt balonata si am dureri musculare dar acum am numai o durere mai mult sau mai putin deranjanta in partea dreapta jos si sanii sansibili). Anul trecut mi-a intarziat o zi dar ma simtem balonata samd deci stiam ca sa-mi vina, dar acum sunt trei zile si sunt foarte ingrijorata pentru ca nu vreau un bebe de acum. Ar trebui poate sa mentionez ca de vreo saptamana sunt racita si de cateva zile ma doare si un rinichi, desi poate nu are legatura cu subiectul.
E posibil sa se fi instalat sarcina in ciuda folosirii anticonceptionalelor?
E posibil sa se fi instalat sarcina in ciuda folosirii anticonceptionalelor?
3 comentarii

Am uitat sa mentionez ca niciodata in doi ani de cand iau pilulele nu mi-a intarziat mai mult de o zi, asta fiind si motivul pentru care sunt ingrijorata.

păi cu cât iei mai mult anticoncepţionale este afectată ovulaţia şi din ce în ce mai greu se va reveni la normal. ar trebui să faci pauză mai mult de o lună şi stai calmă că dacă foloseşti corect prezervativul nu are cum să rămâi gravidă. dar prelungeşte pauza măcar la 3 luni până se normalizează menstruaţia cât de cât sau rişti să ţi afectezi fertilitatea destul de tare.

Multumesc pentru raspuns. Nici nu ma gandisem la posibilitatea asta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 14sunt dereglari sau sunt gravida?
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 7nu stiu daca am ejaculat inauntru!!!
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 4AJUTOR, URGENT! Am nevoie de o parere specializata, sunt foarte speriata!
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 1Sarcină sau nu?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 2Posibila sarcina?
- 2Întrebări despre o viitoare sarcina
- 0E posibil sa ramana gravida?
- 0Ajutor! mi-a intarziat menstruatia 3 zile
- 7Menstruatie intarziata!!!
- 0Sunt gravidă?
- 0Posibila sarcina??
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: