Stare De ceata in cap sa zic asa..Ma simt inchis intr o cutie Zici ca parca nu s mai eu..

18-09-2022
Yyyyyyys
Nu este medic/terapeut
Yyyyyyys
salut Am 17 ani, fac 17 ani luna asta sunt dezvoltator de jocuri de cam 2 luni ma chinuie niste stari extrem de naspa, parca sunt inchis intr o cutie.. parca am ceata in cap sa zic asa nu mi mai vine sa fac nimic.. numai am motivatie pur si simplu numai simt o fericire ss zic asa sunt intr o stare alerta mai mereu.. Totul a inceput de la o ameteala bineinteles inainte de acea ameteala care a provocat starile astea am avut ceva stress.. noptii nedormite. mai am si ceva tulburari de vedere ex ma uit pe telefon cand scot ochii am un sentiment foarte ciudat parca ma scufund cu totul cand ma uit pe telefon.. nu stiu cum sa explic foarte ciudat.. am nevoie de ajutor am mai multe simtome. dar am sa le explic la ce i care au mai trecut prin asta poate au avut ceva asemanator. va multumesc.. am facut analize mi au iesit bine..
10 comentarii
0
18-09-2022, ora 17:12
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Mergi la un neurolog bun si vezi ce spune.

Ai si un tiuit in urechi?
0
18-09-2022, ora 18:28
Yyyyyyys
Nu este medic/terapeut
Yyyyyyys
nu
0
18-09-2022, ora 18:29
Yyyyyyys
Nu este medic/terapeut
Yyyyyyys
adica am cand e liniste am. da nu ma deranjeaza deloc.. doar cand stau atent sa il aud gen da cand dorm sau cand vreau sa adorm nu l aud
0
18-09-2022, ora 19:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Toate sunt simptome de depresie, anxietate cauzate de noptile nedormite si utilizarea indelungata a echipamentelor electronice. Incercati psihoterapia si daca nu va reveniti, adresati-va si unui psihiatru pentru tratament. Este foarte important sa dormiti noaptea.
0
18-09-2022, ora 19:51
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Probabil tot de cam 2 luni ti-a aparut aceste probleme, si atunci mergi la sursa si anume intrerupe activitatea, mergi si delecteazate, fa miscare sport, gimnastica, altfel ajungi de-ti plingi de mila din cauza jocurilor pe care le dezvolti.
Tu trebue sa alegi, sanatatea ori jocurile care-tii vor minca viata si sanatatea, sa stai numai in depresie si sub tratament mereu.
Mergi si la un oftamolog.
0
18-09-2022, ora 20:14
Yyyyyyys
Nu este medic/terapeut
Yyyyyyys
mersii frumos pt raspuns, asa am sa fac
0
19-09-2022, ora 01:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ai probleme cumva cu cervicala? Capul il misti usor stanga dreapta?
0
19-09-2022, ora 06:58
Psiholog Patru Monica Daniela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Patru Monica Daniela
Simptomele pe care le prezentați se regăsesc în tabloul clinic al depresiei. Vă recomand să începeți un proces psihoterapeutic și plimbări în natură. Cred că ar fi bine să faceți un consult oftalmologic.
0
19-09-2022, ora 12:10
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Poate fi un sindrom anxios- depresiv, dar un diagnostic sigur se poate sti numai in cabinet. Mergi impreuna cu unul din parinți la un psiholog clinician cu experiență sau psihiatru si pe baza diagnosticului se va decide ce faceți in continuare: psihoterapie sau medicație.
0
23-09-2022, ora 22:27
Yyyyyyys
Nu este medic/terapeut
Yyyyyyys
multumesc mult doamna psiholog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Desensibilizarea dopaminei și pierderea motivației: Mecanisme naturale dezvăluite de un nou studiu
  •