Voi ce motive găsiți pentru a trăi?

27-03-2025
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Personal, îmi este indiferent dacă trăiesc sau mor, ba chiar există momente în care îmi doresc puternic moartea. M-am săturat de atâtea necazuri care vin unele după altele. Pe voi ce vă face să continuați? Ce vă face să prețuiți viața?
5 comentarii
1
28-03-2025, ora 16:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mantuirea. Viata de dupa.
0
30-03-2025, ora 19:26
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Știe cineva dacă există medicamente pentru starea mea?
0
30-03-2025, ora 21:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Depinde care e starea si ce medicamente iei in prezent. Asta trebuie sa vorbesti lunar cu psihiatrul tau.
0
01-04-2025, ora 01:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pe mine ma ajuta mult persoanele care imi sunt alaturi. Nu as vrea sa fac nimic niciodata care sa le aduca suferinta.
1
03-04-2025, ora 14:22
identity
Nu este medic/terapeut
identity
"Suntem ceea ce alegem sa fim" un citat nu mai stiu unde am citit pe web. Sunt multe medicamente pentru depresie. Trebuie sa ai răbdaresi să-ți gasesti motivație pentru ce vrei tu sa faci.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul