stare somnolenta diurna...
...va rog sa ma lamuriti ce anume inseamna prezenta unei stari de somnolenta in intervalul orelor 14.00-16.00. Stau la birou si orice as face, fie ca citesc o revista sau lucrez la calculator, imi vine o senzatie puternica de somn si chiar atipesc. Este vreo legatura cu administrarea de anticonceptionale? Iau yasmin.
Aceste perioade de somnolenta au disparut timp de 3-4 luni (timp in care nu am luat medicatii ) si au reaparut acum. In tot acest timp somnul de noapte a fost acelasi: nelinistit, ma trezesc des de fiecare data cand schimb pozitia corpului si visez intens...practic daca se intrerupe somnul pentru o secunda si adorm imediat, visul se continua...! Si de cele mai multe ori imi aduc aminte tot ce am visat (destul de multa actiune). este vreo problema care tine de afectiune..neurologice, neuropsihiatrica, endocrinologica?...va rog mult dati-mi un raspuns, as dori sa rezolv problema. Va multumesc!
Aceste perioade de somnolenta au disparut timp de 3-4 luni (timp in care nu am luat medicatii ) si au reaparut acum. In tot acest timp somnul de noapte a fost acelasi: nelinistit, ma trezesc des de fiecare data cand schimb pozitia corpului si visez intens...practic daca se intrerupe somnul pentru o secunda si adorm imediat, visul se continua...! Si de cele mai multe ori imi aduc aminte tot ce am visat (destul de multa actiune). este vreo problema care tine de afectiune..neurologice, neuropsihiatrica, endocrinologica?...va rog mult dati-mi un raspuns, as dori sa rezolv problema. Va multumesc!
1 comentarii
Buna Klau.Si eu m-am confruntat si inca ma confrunt cu asa ceva.Eu iti recomand sa mergi la medicul de familie apoi sa-ti faci toate analizele necesare.S-ar putea sa fie lipsa de calciu sau magneziu.Ori s-ar putea sa fie ceva de la tiroida.Ori s-ar putea doar sa fie oboseala acumulata de-a lingul timpului sau din cazua stresului ca de ex insomnia.Iti doresc multa sanatate
Alte subiecte recente din această secțiune: