stari de ameteli si somnolenta

Buna ziua,
De vreo 3 zile am stari de ameteli care dispar brusc si stari de somnolenta care ma apuca in jurul orei 14-15.
Nu-mi pot explicare care este cauza, eu fiind o persoana energica si nicidecum nu dormeam la pranz. Cu 2 sapt in urma am urmat un tratament pt infectie la faringe, am luat antibiotice, apoi pana azi am tot facut diferite spalaturi, spray de nas, gat si strepsils, am tot banuit ca din cauza faptul ca inca, gatul este inflamat si faca aceste spalaturi, oare de acolo sa se traga acesta stare? Oare organismul meu s-a slabit, sa fie de vina canicula? Tin sa precizez ca ma cam doare si dupa ceafa, imi simt ochii grei si simt ca nu-mi pot tine capul in sus.Farmacista mi-a recomandat ginseng pentru somnolenta. Ma puteti indruma cu un sfat, o idee? Multumesc!
De vreo 3 zile am stari de ameteli care dispar brusc si stari de somnolenta care ma apuca in jurul orei 14-15.
Nu-mi pot explicare care este cauza, eu fiind o persoana energica si nicidecum nu dormeam la pranz. Cu 2 sapt in urma am urmat un tratament pt infectie la faringe, am luat antibiotice, apoi pana azi am tot facut diferite spalaturi, spray de nas, gat si strepsils, am tot banuit ca din cauza faptul ca inca, gatul este inflamat si faca aceste spalaturi, oare de acolo sa se traga acesta stare? Oare organismul meu s-a slabit, sa fie de vina canicula? Tin sa precizez ca ma cam doare si dupa ceafa, imi simt ochii grei si simt ca nu-mi pot tine capul in sus.Farmacista mi-a recomandat ginseng pentru somnolenta. Ma puteti indruma cu un sfat, o idee? Multumesc!
3 comentarii

mergi la medicul de familie pentru un consult, o tensiune.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acum doua zile am avut o ameteala ingrozitore, se invartea casa cu mine
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 2ameteala, cefalee
- 12IRM coloana cervicala
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 3ameteala ca un vartej
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 3vertij, ameteli
- 7ameteli la schimbarea pozitiei corpului orizontal-vertical
- 1Cred ca am probleme cu hipoglicemia
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 0Pierderi de echilibru
- 1Ameteala continua, pierderea echilibrului - posibile stenoze pe carotide interne?
- 4Stare Ameteala
- 6Urechea dreapta - cand ascult muzica la casti simt o amețeală..
- 0Amețeli, nu pot sta in picioare.
- 6Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
Mai multe informații despre: Ameteala Somnolenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: