STARI DE LESIN

04-06-2006
@ndra
Nu este medic/terapeut
@ndra
DACA MA AFLU IN AGLOMERATIE, MA IA CU TRANSPIRATII SI MA IA O STARE DE LESIN.SE MAI INTAMPLA SI CHIAR DC NU SUNT IN AGLOMERATIE SI IMI TRANSPIRA MAINILE SI SIMT CUM MA ALBESC TOATA SI MA IA CU STARI DE LESIN.DACA NU STAU PE UN SCAUN SAU CEVA, CAD JOS CU STARE DE INCONSTIENTA DE CATEVA SECUNDE.
CE SA FAC??
AM FACUT ANALIZE SI MI-AU IESIT BINE.
2 comentarii
0
14-08-2006, ora 00:00
dr. Laura Constantinescu
Nu este medic/terapeut
dr. Laura Constantinescu
Cititi articolul despre atacurile de panica. Daca analizele dvs. au iesit bine, urmatorul lucru la care ma gandesc este anxietatea.
0
25-05-2010, ora 13:11
aiana1985
Nu este medic/terapeut
aiana1985
Nici eu nu mai stiu ce sa fac.m=am saturat de ani de zile sa am aceeasi problema...am facut tratament si cu antidepresive si tot asa ma simteam..am ameteli si vad in ceata..transpir si am pulsul marit...
de vre-o cateva nopti ma trezesc si am urechile infundate...transpir si iar imi simt pulsul foarte marit.mentionez ca am toate analizele la zi si cand zic toate ma refer la sange, reze la plamani, control la endocrinolog, ginecologie, testul papanicolau, bacteriologic, Ig A, Ig G, Ig M, ecoografie mamara, control ORL, raza sinusuri...doar calcemia mi-a iesit putin mica, in rest absolut toate analizele negative...iar eu fac in continuare atacuri de panica si in ultima periada am inceput sa imi mai revin, de vre-o doua zile de la stugeron si metoprolol juma de pastila pt k imi simt pulsul marit...in rest...toata lumea zice ca sunt eu nebuna...ca analizele sunt bine iar eu am stari de lesin si ameteala.exlicatie?? Nu Am Idee Ce Am...
Adaugă un comentariu / răspuns