sterilet

12-04-2010
lorinczandreea
Nu este medic/terapeut
lorinczandreea
mi-am montat un sterilet cooper T acum 2 saptamani dupa aceea am sangerat 7 zile si de atunci am o scurgere albicios-galbuie. cateodata mai ales dimineata "simt ca am uter" dar nu ma doare. E normal asa ceva?
4 comentarii
0
13-04-2010, ora 08:44
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sangerarea de 7 zile este normala in urma implantarii steriletului. Secretia nu pare normala, putand semnifica o infectie. Steriletul in general favorizeaza inflamatii genitale.
0
13-04-2010, ora 09:20
lorinczandreea
Nu este medic/terapeut
lorinczandreea
multumesc pt raspuns.
ce tratament se recomanda?
0
15-04-2010, ora 10:15
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Medicul care a implantat steriletul este in cea mai buna pozitie si ca sa va dea un raspuns in ceea ce priveste tratamentul.
0
17-04-2010, ora 12:47
eugen.
Nu este medic/terapeut
eugen.
Buna ziua, domnule doctor! As dori, daca se poate, sa-mi raspundeti si mie la acest comentariu. Am avut Boala Hodgkin in stadiul III cu scleroza nodulara tip B, boala descoperita la 8 luni dupa primele simptome, dupa 8 luni de chinuri prin spitalele din Craiova.Am avut sansa sa intalnesc un medic adevarat care a pus diagnosticul corect imediat ce m-a vazut! Am avut primele simptome in martie 2008 si tocmai in noiembrie am inceput tratamentul adecvat. Acum sunt in remisie completa din iunie anul trecut si ma simt destul de bine. Mentionez faptul ca imediat ce am inceput tratamentul toate problemele pe care le-am avut pana atunci au disparut:febra, durerile de spate, o mancarime aproape continuua a pielii de pe tot corpul, oboseala foarte mare, transpiratii abundente, frisoane, insomnii ! Acum sunt din nou la servici si parca zic ca totul a fost un vis urat care a trecut destul de greu pentru mine! La ce sa ma astept domnule doctor? Oare voi scapa definitiv de aceasta boala?Sa iau si produse homeopate sau naturiste?(naturiste am mai luat)Am 38 de ani.Va multumesc anticipat de raspuns si va doresc numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispozitivul intrauterin este la fel de eficient în prevenirea sarcinilor ca ligatura trompelor și provoacă mai puține efecte adverse
  •