Sterilet Mirena sau cel normal ???

Buna ziua, am 35 ani..2 nașteri ( cezariana ) si aș vrea să mi pun sterilet.Am fost la control...totul ok...peste 2 saptamani sunt programată să mi pun sterilet.
Problema este ca nu stiu de care...am menstruatia cca 5 zile, primele zile cu dureri (dar in prima zi de menstruatia iau de dimineata -nurofen forte..pt dureri ).D na doctor a zis ca si Mirena este ok si cel cu fir de aur...Pe mine ma sperie faptul că la majoritatea care au sterilet Mirena după o perioadă nu mai au menstruatie, si nu stiu daca este ok...dar cică scapi de dureri...si menstruatia.
Un sfat va rog frumos.multumesc !!!
Problema este ca nu stiu de care...am menstruatia cca 5 zile, primele zile cu dureri (dar in prima zi de menstruatia iau de dimineata -nurofen forte..pt dureri ).D na doctor a zis ca si Mirena este ok si cel cu fir de aur...Pe mine ma sperie faptul că la majoritatea care au sterilet Mirena după o perioadă nu mai au menstruatie, si nu stiu daca este ok...dar cică scapi de dureri...si menstruatia.
Un sfat va rog frumos.multumesc !!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sterilet sau pilule?
- 2despre sterilet
- 3steriletul - sfaturi, informatii
- 2steriletul poate influenta greutatea?
- 4as vrea un raspuns cat mai sigur privind steriletul
- 3sterilet si scurgere vaginala
- 7bebe in uter fibromatos
- 4sterilet
- 0sterilet
- 0sterilet si menstruatie
- 4sterilet sau nu?
- 8Ce inseamna cancer in faza t2nomx?
- 2Dispozitivul intrauterin (steriletul)
- 0Tampoane interne si sterilet
- 1Sterilet - nu mai simt firul
- 0Sterilet din cupru
- 0Sterilet mirrena
- 1Sterilet Mirena
Mai multe informații despre: Steriletul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: