sterilet si scurgere vaginala

29-10-2008
iodeni
Nu este medic/terapeut
iodeni
am sterilet si de un an ma confrunt cu o scurgere vaginala care are ca urmari iritare si indispunere la contact se ia ce pot sa fac am urmat un tratament dupa care mi-a reaparut iara ce ma sfatuiti sa mai urmez??/
3 comentarii
0
29-01-2009, ora 22:06
Cristin4
Nu este medic/terapeut
Cristin4
BUNA!
Acum ceva luni si eu am avut mancarimi si ca niste bubite rosii... Am facut spalare cu ceai de musetel...
La mine a mers... Daca numerge nici asta poate ar fi mai bine sa faci din nou un control sanatatea e mai presus de orice...
0
29-01-2009, ora 22:13
Cristin4
Nu este medic/terapeut
Cristin4
App cum este cu steriletul ? Adica cum te simti? Eu sincer m-am cam saturat de anticonceptionale ( care nu au dat roade... ma pricopseam cu ciclu de zeci de zile ). Soacra mea are si mi-a recomandat insa... la penetrare se simte ceva? nu le da voie spermatozoizilor inauntru ? Tu te simti bn cu el?
0
21-04-2010, ora 23:00
mihaela20
Nu este medic/terapeut
mihaela20
am 19 ani si am o problema cu secretiile vaginale.am multa secretie vaginala si cate odata are un miros neplacut cu toate ca ma spal zilnic.Ce sa fac?Ce tratamente trebuie sa folosesc?va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
07-12-2022, ora 09:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secrețiile vaginale
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Dispozitivul intrauterin este la fel de eficient în prevenirea sarcinilor ca ligatura trompelor și provoacă mai puține efecte adverse
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •  

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.