sterilet si scurgere vaginala

am sterilet si de un an ma confrunt cu o scurgere vaginala care are ca urmari iritare si indispunere la contact se ia ce pot sa fac am urmat un tratament dupa care mi-a reaparut iara ce ma sfatuiti sa mai urmez??/
3 comentarii

BUNA!
Acum ceva luni si eu am avut mancarimi si ca niste bubite rosii... Am facut spalare cu ceai de musetel...
La mine a mers... Daca numerge nici asta poate ar fi mai bine sa faci din nou un control sanatatea e mai presus de orice...
Acum ceva luni si eu am avut mancarimi si ca niste bubite rosii... Am facut spalare cu ceai de musetel...
La mine a mers... Daca numerge nici asta poate ar fi mai bine sa faci din nou un control sanatatea e mai presus de orice...

App cum este cu steriletul ? Adica cum te simti? Eu sincer m-am cam saturat de anticonceptionale ( care nu au dat roade... ma pricopseam cu ciclu de zeci de zile ). Soacra mea are si mi-a recomandat insa... la penetrare se simte ceva? nu le da voie spermatozoizilor inauntru ? Tu te simti bn cu el?

am 19 ani si am o problema cu secretiile vaginale.am multa secretie vaginala si cate odata are un miros neplacut cu toate ca ma spal zilnic.Ce sa fac?Ce tratamente trebuie sa folosesc?va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 2Dupa montarea steriletului, sangerarea din timpul menstruatiei este foarte abundenta
- 4de ceva vreme imi curge o secretie destul de urata...
- 6Scurgere ROZ de o saptamana!
- 3scurgeri vaginale albicioasa cu un miros mai neplacut de cateva luni
- 2sterilet scos dupa 7 ani
- 3tocmai mi-am montat un sterilet
- 11despre avort + sterilet
- 14Metoda contraceptiva fara riscuri?
- 4scrugeri roz-maronii
- 1scurgeri vaginale
- 4scurgere vaginala galbena
- 4Scurgeri vaginale abundente si de culoare diferita de cea normala
- 0Scurgeri vaginale - candida - Rog sfatul unui medic
- 19nu mai scap de micozele vaginale!
- 2Dispozitivul intrauterin (steriletul)
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
- 4Metoda de contracepţie- Sterilet
- 0Ajutor! Arefam 200 sau sterilet hormonal?
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Steriletul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: