sterilet si scurgere vaginala

am sterilet si de un an ma confrunt cu o scurgere vaginala care are ca urmari iritare si indispunere la contact se ia ce pot sa fac am urmat un tratament dupa care mi-a reaparut iara ce ma sfatuiti sa mai urmez??/
3 comentarii

BUNA!
Acum ceva luni si eu am avut mancarimi si ca niste bubite rosii... Am facut spalare cu ceai de musetel...
La mine a mers... Daca numerge nici asta poate ar fi mai bine sa faci din nou un control sanatatea e mai presus de orice...
Acum ceva luni si eu am avut mancarimi si ca niste bubite rosii... Am facut spalare cu ceai de musetel...
La mine a mers... Daca numerge nici asta poate ar fi mai bine sa faci din nou un control sanatatea e mai presus de orice...

App cum este cu steriletul ? Adica cum te simti? Eu sincer m-am cam saturat de anticonceptionale ( care nu au dat roade... ma pricopseam cu ciclu de zeci de zile ). Soacra mea are si mi-a recomandat insa... la penetrare se simte ceva? nu le da voie spermatozoizilor inauntru ? Tu te simti bn cu el?

am 19 ani si am o problema cu secretiile vaginale.am multa secretie vaginala si cate odata are un miros neplacut cu toate ca ma spal zilnic.Ce sa fac?Ce tratamente trebuie sa folosesc?va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scurgeri vaginale
- 2mancarimi si scurgeri vaginale
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 2sterilet scos dupa 7 ani
- 3amandoi avem probleme in zona genitala...
- 3legarea trompelor...sau sterilet?
- 4Este indicat steriletul la fibromi?
- 14scurgeri :D
- 14Metoda contraceptiva fara riscuri?
- 6scurgerile vaginale de culoare maro si miros ciudat
- 6de ce intarzie menstruatia?
- 2Scurgere vaginala
- 5Sterilet si expunerea la substante radioactive
- 20intrebare: lichid de culoare si aspect de cm.. ce e?
- 1Scurgeri vaginale si urat mirositoate de o saptamana
- 1scurgeri in urma intreruperii administrarii cu diane 35
- 2scurgeri gelatinoase
- 0Scurgeri maronii anormale din vagin
- 0Sterilet Mirena sau cel normal ???
- 1Vreau sterilet dar am dileme.
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Steriletul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: