steriletul

18-03-2011
Richea Niculina
Nu este medic/terapeut
Richea Niculina
am sterilet si trebuia sa il scot de 3 ani dar faptul ca ma simteam bine cu el nu ma ingrijorat mai ales ca este al 3 pe care il aveam dar auzind pareri pro si contra acum pur si simplu imi este teama sa merg la medic nu am dureri decit in perioada ciclului si acesta este regulat nu stiu ce sa fac imi puteti da un sfat sa merg sa fac intii o ecografie chiar imi e teama acum..va multumesc anticipat
1 comentarii
0
18-03-2011, ora 13:13
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cum adica iti este teama sa mergi la medic?? Pai pentru ce e el acolo, nu sa te ajute? Mergi si vezi ce spune, spune si tu tot ce ai spus aici. Ca doar, de la distanta, ce rezolvare concreta poti primi? Nu e cazul sa faci ecografie daca nu spune. Mergi linistita, vezi daca trebuie scos si apoi iti poti face PAP, analiza secretiei, colposcopie si ce te mai indruma. Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul