Steriletul... conditii, cezariana

Am 34 ani si o cezariana.Am dorit sa folosesc metoda steriletului dar mi s-a spus ca avand cezariana nu se poate.Este adevarat? De ce? Multumesc.
3 comentarii

Intr-adevar este de dorit sa nu folositi sterilet, pentru ca aveti o cicatrice uterina. Totusi, operatia cezariana nu este contraindicatie pentru insertia unui dispozitiv intrauterin. Asadar, puteti folosi aceasta metoda contraceptiva.

Va multumesc pt. raspuns.Care ar fi riscurile?

Riscurile sunt cele generale ale steriletului.Exista enumerate pe site, in sectiunea dedicata contraceptiei

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sterilitul Mirena
- 3steriletul - sfaturi, informatii
- 3cezariana... ce implica? ce riscuri sunt?
- 14Metoda contraceptiva fara riscuri?
- 5test papanicolau, sterilet
- 6dureri vaginale ingrozitoare; am sterilet de 3 ani
- 5uter cu aspect fibromatos
- 4Va rog sa ma ajutati!
- 0sterilet, crampe abdominale si sangerare
- 9Inflamatie cu scurgere albicioasa-galbuie
- 2Dispozitivul intrauterin (steriletul)
- 3Sterilet rupt, o bucatica a ramas in uter...
- 2Galactoree
- 0Tampoane interne si sterilet
- 0Sarcina dupa sterilet
- 1Vreau sterilet dar am dileme.
- 1Rog ajutor! Sterilet Mirena si fibroadenom la san
- 0Sterilet mirrena
- 0Ajutor! Arefam 200 sau sterilet hormonal?
Mai multe informații despre: Steriletul Nasterea prin cezariana
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: