Stimulantele legale si anxietatea | Forumul Medical ROmedic

Stimulantele legale si anxietatea

25-07-2012
redemption
Nu este medic/terapeut
redemption
Pentru cei interesati, prafurile legale au intr-adevar efect stimulant, dar nu pentru ca ar contine amfetamine, cum spun unii, nici pe departe, ci contin praful mortii, fenciclidina, in special popularul pure by magic, ambele versiuni dar si variatiunile acestuia. Nu s-a inventat cocaina sau amfetamina legala dupa interzicerea mefedronei, ci combo-ul perfect de chimicale antice ce dau hit-ul dorit.

Nu-i asa ca la inceput era misto, logoree, euforie, stare de geniu, uoau, ce misto, nu? Acum stai si citesti incercand sa te vindeci, nici nu ai curaj sa scrii ce simti, esti paranoic, nu mai iesi din casa, iti e frica se te mai duci la facultate, sa dai ochii cu vecinii cu neamurile... iei trei feluri de pastile care nu functioneaza, ai mai luat si de alte feluri, care la fel nu au functionat si deja simti ca doza de xanax/anxiar/rivotril/tranxene e prea mica, ca antidepresivele sunt degeaba, oricare ar fi ele. Ai citit toata wikipedia, stii toate medicamentele posibile, toate schemele, te gandesti sa-ti injectezi oxitocina in amigdala, cerebrolysin in fesa, esti cu adevarat disperat, nimeni nu te intelege... nimeni nu te ajuta.

Voi cei care le consumati si aveti simtome schizofrenice si nu va puteti opri, ati deraiat complet! Mergeti si internati-va de buna-voie, va sare discul tare de tot, salvati-va!

Prafurile legalele sunt mult mai rele decat cumplita heroina, va spun eu, un ratat care ajunsese la praf in seringa, la a 3-a recidiva.

Multa bafta va doresc, aveti grija de creierele voastre.
18 comentarii
0
26-07-2012, ora 00:20
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Iti doresc din tot sufletul sa te faci bine, sa ai puterea sa lupti...sa te gandesti la tine si la cei dragi tie...cata suferinta...si asa vei avea forta...
0
26-07-2012, ora 10:34
redemption
Nu este medic/terapeut
redemption
Am incercat pana acum Zyprexa, Seroquel, toate concentratiile, nu functioneaza, ba mai rau devenisem dependent de Seroquel sa pot dormi, doar. Slava Domnului ca am reusit sa scap de el, usor usor, numai bine nu-mi facea.
Concomitent am mai incercat Spitomin, alternativa mai sanatoasa a benzo-urilor, fara prea mult succes.
Seroxat, Ixel, Cymbalta - mai nimic. Vazand dr. ca nu merge nici asa am trecut de la Spitomin la Anxiar, apoi Tranxene, apoi cel mai tare posibil, Rivotril 2 mg. Toate medicamentele enumerate erau insotite de Orfiril 300 mg. Dr scria mereu pe reteta tulburare psihotica. Ca sa fiu cat de cat bine, trebuia sa iau de la prima ora 2 mg de Rivotril, 1 mg la pranz, 2 seara, ceea ce e muult.

Schimbat medicul, laudat ca ar fi cel mai bun din Tulcea diagnosticandu-ma cu tulburare depresiva.
Urmez tratamanet cu Elontril 300 mg (fostul Wellbutrin) - e bun pentru soiul meu de deficit de atentie - mi-l doream de muuult (m-am rugat de multe ori la medicul anterior sa-mi dea, care ma indopa cu antipsihotice, desi ii spuneam ca nu ma ajuta) concomitent cu Xanax 0.5mg/zi - imi trebuie cam 1.5 mg sa pot iesi relativ fara griji din casa. Si Lucetam 1200 mg, de la mine putere de 1 data/2 ori pe zi.

Ce sa mai incerc?
Coaxial impreuna cu Elontril, Lyrica, Spitomin, pramiracetam, tofisopam? Poate si un spray nazal cu oxitocina ar fi o solutie, desi nu cred ca e popular printre psihiatri.
Rog un medic sau un pacient cu experienta sa ma indrume.

Va multumesc
0
30-07-2012, ora 18:27
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Medicamentele nu te ajuta cu nimic. Cel mai bun remediu la depresie/anxietate esti tu. Ai nevoie de o vacanta ceva, o perioada in care sa fii numai langa persoanele in care ai incredere si care au o anumita energie pozitiva. Presupun ca nu ti-ai pierdut spiritul de distractii, deci esti apt la putina bucurie. Depresia trece, la fel si anxietatea, dar iti trebuie timp si rabdare si nicidecum medicamente.
0
31-07-2012, ora 15:04
redemption
Nu este medic/terapeut
redemption
Cheyenne, m-am impotrivit medicatiei la inceput ceva vreme. Dar anxietatea sociala e o tulburare ce trebuie luata in serios, asa ca dupa multe lupte am inceput sa-mi iau tratamentul, si ma ajuta, mult mai mult decat daca nu as lua nimic.

Sunt totusi de acord ca terapia isi are rostul ei si poate fi benefica, dar parerea mea este ca atat psihiatrii cat si psihologii, cel putin cei din orasul meu - Tulcea - nu au pregatirea necesara sa trateze aceasta afectiune aparent simpla.

Nu ma integeti gresit, nu vreau sa jignesc nici un specialist care isi stie meseria, insa ma lupt deja de 1 an si jumatate cu aceasta tulburare, m-am saturat de medici si specialisti, mi-am pierdut aprope toata viata deja.
Psihiatrii sunt buni in a trata bolile grave, insa tulburarile de personalitate si de dispozitie sunt ceva mai complicat de tratat decat schizofrenia - parerea mea. Iar cand aud de drogati, deja interesul, respectul pentru pacient scade semnificativ.

Este doar parerea mea.
1
26-08-2012, ora 21:06
BEmanuel
Nu este medic/terapeut
BEmanuel
Redemption, nu mai abera. In primul rand ca nu ii zice "fenciclidina", ci "feniciclidina", iar in al doilea rand nu se gaseste nici pe departe in Pure by Magic. Feniciclidina (PCP) e o substanta din categoria DI-SO-CI-A-TI-VE-LOR ! Cum sa iti dea un disociativ senzatiile de la Pure ? E ca si cand mi-ai spune ca iei ketamina si ti-o da ca Pure-ul :)
0
27-08-2012, ora 16:40
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
BEmanuel, ti-as sugera sa nu mai oferi astfel de informatii pe acest site! Din acelasi motiv pe care ti l-am scris si in mesajul cu alcoolul in sange.
0
27-08-2012, ora 16:50
BEmanuel
Nu este medic/terapeut
BEmanuel
Multumesc pentru sugestie, dar, asa cum iti mentionam si in celalalt topic, esti libera sa nu oferi o informatie daca simti ca nu e cazul sa fie oferita, insa esti complet lipsita de dreptul de a ii opri pe altii sa o faca daca ei considera de cuviinta sa o faca.

In plus mi se pare ciudat sa il las sa creada ca e feniciclidina acolo - la fel cum mi se pare de gresit sa ii las pe altii sa creada asta. Cine stie... poate ca unii chiar vor sa experimenteze feniciclidina si ajung sa cumpere Pure fiindca au impresia ca o gasesc acolo. Ce spui, doamna psihiatru ? E complet gresit punctul meu de vedere ?
0
27-08-2012, ora 17:12
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Nu ai voie sa oferi informatii persoanelor care doresc sa isi faca rau, iar daca nu te vei supune acestei reguli, voi cere sa ti se blocheze contul. Este alegerea ta ce faci cu viata ta, dar te rog nu face publice astfel de informatii.
0
28-08-2012, ora 11:13
BEmanuel
Nu este medic/terapeut
BEmanuel
Unde scrie ca nu am voie sa fac asta ? Eu am citit regulamentul forumului romedic - in speta punctul 2, care face referire la ingradirile utilizatorilor - si nu am vazut nicaieri ca nu am voie sa spun ceea ce mi-ai spus tu ca nu am voie sa spun. Ori, sa nu fie cu banat :), da' daca nu scrie la lege... atunci nu exista. Simte-te libera sa vorbesti cu administratia spre adaugarea regulii pe care o invoci si atunci, da, am sa ma supun ei. Intre timp nu pot sa ma supun doar unei cerinte de-a ta, fiindca si tu trebuie sa te supui regulamentului. Iti multumesc.
0
28-08-2012, ora 18:54
redemption
Nu este medic/terapeut
redemption
'PCP produces many amphetamine-like stimulant effects, particularly in rodent species, including sympathetic nervous system stimulation, increased locomotor activity, stereotyped behavior, ipsilateral rotation in substantia nigra-lesioned rats, suppression of plasma prolactin levels, increases in low rates of scheduled-controlled operant behavior, and enhancement of effects of amphetamine-like drugs (2).'

Sursa: http://www.acnp.org/g4/gn401000171/ch167.html

'Fenciclidina este o substanta psihoactiva complexa, care produce o gama de efecte stimulante, depresoare şi halucinogene, cu proprietăţi analgezice şi disociative.'

Sursa: http://busolamov.org/pcp/

Daca nu crezi ca Pure contine/continea PCP, fa-ti un test in urina la ANA si o sa te convingi. De doua ori mi-a fost confirmat. Plus ca efectele adverse sunt fix alea despre care se scrie peste tot, in orice limba.

Cat despre aberatiile de mai sus, mi le asum si poti comenta oricat, nu ma deranjeaza.

Si daca-mi spui ca tu ai bagat pure ani de zile si n-ai nimic eu nu te cred.

PS: Sa-i lasam pe specialisti sa ne spuna cum se scrie in romaneste 'phencyclidine', la urma urmei oricum nu are mare importanta.
0
29-08-2012, ora 01:01
BEmanuel
Nu este medic/terapeut
BEmanuel
Da. Eu am bagat Pure aproape un an si nu am nimic de la el. In afara de cicatrice pe ambele maini ca urmare a operatiilor necesare in momentele in care, fiind pe benzodiazepine sau ketamina, mi-am dat gherla cu injectia si a fost nevoie de interventie chirurgicala ca sa indeparteze puroiul excesiv format ca in urma corpului strain sesizat de oganism :)
0
29-08-2012, ora 10:39
Cabron
Nu este medic/terapeut
Cabron
Eu am bagat Pure cu dava d cele mai multe ori dar si simplu si pot sa zic k aveam panici si frici si atacuri d panica si d-astea. Credeam k o sa mor atunci p loc. Incepusem sa bag necontrolat si nu ma mai puteam opri din tras. Chiar dak doar c trasesem si eram 'p val' tot nu ma puteam abtine, vroiam si mai mult si trageam in disperare fara sa am rauri. As fi stat cu acu in mana nonstop sa am intep in permanenta!
Fizic slabisem mult si aratam k un om bolnav, tras la fata cu rauri in permanenta.

Trasesem cateva luni la rand, dar cred ca maxim 6 luni.

Deci Pure e departe de a fi inofensiv!!! E unul dintre cele mai utilizate legale de consumatorii d dava si unul dintre cele mai rele si daunatoare.

Noua medicii d la centrele pentru toxicomani ne zic mereu ca mai bine tragem marfa pana la loc comanda pentru k dak e sa facem supradoza sau ceva, macar stiu ce sa ne faca sa ne salveze (daca nu e prea tarziu), dar la legale nu stiu ce sa ne faca pentru ca nu au antidot la substantele care sunt in prafurile alea, substante care oricum sunt necunoscute. Plus k davaua nu t distruge fizic atat de rapid.
0
29-08-2012, ora 11:06
redemption
Nu este medic/terapeut
redemption
BEmanuel, Pure, BZD-uri, ketamina. nu stiu ce sa mai cred despre memoria ta.

Cabron, cei de la Urgente au teste toxicologice in urina, in cateva minute au rezultatul, astfel ca se cam stie ce contin.
Cum ziceam, in afara de mefedrona nimic nu e nou, chiar si aia e veche, dar redescoperita "intamplator". Era drugforum.ro inainte unde se discuta serios despre asta.

Am o mare, mare nelamurire. Daca in mod repetat au ajuns sute, mii la Urgente intoxicati cu Pure, iar rezultatul a fost la fel pentru toata lumea, atunci de ce nu s-a autosesizat nimeni stiind ca PCP-ul este strict interzis?

Nu vreau sa fiu conspirativ, dar parca cineva a planuit sa ne gaureasca creierele si sa ne faca legume mai devreme sau mai tarziu.
0
29-08-2012, ora 11:49
Cabron
Nu este medic/terapeut
Cabron
:)) Drogurile in general si mai ales legalele sunt fix pentru acest scop...controlul populatiei...ca si toate bolile incurabile (care 100% au tratament insa e tinut secret k sa nu dea faliment companiile farmaceutice).

Cat despre testele de urina rapide, alea sunt pentru 8 substante iar multe din cele gasite in legale nu se regasesc in teste. Si pana iti fac analize la urina si la sange si toate cele, ca sa afle ce substante erau in praful pe kr l-ai luat, s-ar putea sa dai ortul. Si chiar daca se gasesc substantele, s-ar putea sa nu te poata ajuta ca nu au cum sa le contracareze sau sa nu-si dea seama totusi ce sunt...nu e kiar asa simplu.

Da, p df.ro se discutau multe si liber si erau multe informatii utile. Si eu am postat in draci p-acolo din experienta mea...pakt k l-au inkis.
0
29-08-2012, ora 13:48
redemption
Nu este medic/terapeut
redemption
Cabron, am mai facut o descoperire recent.
PCP-ul se pare ca e un fals-pozitiv pentru MDPV. Al naibii de periculos si ala.
0
29-08-2012, ora 14:36
Cabron
Nu este medic/terapeut
Cabron
Nasol! Asta intareste ce spuneam anterior...niciodata nu stii ce bagi in tine si deci nu prea are nimeni cum sa t ajute dak nu este identificata exact substanta!

Multumim de info!
0
15-09-2012, ora 17:08
BEmanuel
Nu este medic/terapeut
BEmanuel
Asta-i altceva. Mi se parea imposibil sa fie feniciclidina in ele. E pirovalerona, da - asa stiam si eu. Asta dupa jdemii de alte chestii pe care le bagasera de-a lungul timpului. Dar MDPV a aparut inca de cand au intrat pe piata cu Generation 2012 ala - ca asta era substanta activa in el - si imi pare ca a fost prima oara cand au folosit-o in legal highs. Si se vazuse de-atunci ca avea de-a face cu probleme mai serioase din partea pirovaleronei decat din partea mefedronei pe care abia ce o interzisesera cu nici patru luni inainte :)) Idioti :-j
0
15-09-2012, ora 21:09
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
"Multumesc lui Dumnezeu" ca am evitat legalele astea. Prefer Hero si asta mi se pare un lucru bun, acum dupa ce citesc ce scrieti voi aici.Eu am incercat o data, nu mia placut si de atunci cand am chef de ceva, ori iau metha mai multa ori iau direct Hero. Oricum si Hero nu mai iau de mult tot din cauza ca am inteles ca se pot regasii legale in ea. BAFTA !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.