stiu k nu am procedat corect dar vreau sa ma lamuriti pls

08-10-2007
kriss
Nu este medic/terapeut
kriss
buna ziua.de vineri am inceput s iau marvelon 21.prietenul meu nu stie k deja am inceput.sambata am facut dragoste cu prietenul meu cu prezervativ.din pacate acesta sa rupt.am continuat cu altul.prietenul meu spune k nu sia dat drumu atunci cand s-a rupt.da eu stau ingijorata...nush...e posibil s raman insarcinata?mentionez k nu este prima data cand iau marvelon.am facut pauza un an iar acuma este prima data cum ar veni dupa acel an.si am inceput s il iau in a 5a zi cand eram p stop.si a 6 a zi sa intamplat.va rog ajutati-ma cu un raspuns.multumesc anticipat
3 comentarii
0
08-10-2007, ora 00:00
michaela2007
Nu este medic/terapeut
michaela2007
posibilitatea e mica, dar nu cumva ai mai trecut printr-o experienta asemanatoare?De fapt ai spus ca erai la a 6-a zi de la inceputul ciclului, daca am inteles bine.Stii care sint perioadele fertile si cele nefertile?Eu zic ca nu stii, odata ce te ingrijorezi degeaba.La un ciclu de 30 de zile, sa zicem, primele 10 sint sigure(nefertile), urmatoarele 10-fertile, iar restul de 10 nefertile (evident cu ajustarile de rigoare in functie de fiecare organism si in cazul unor cicluri regulate).Deci tu erai in cele nefertile, adica.
STAI LINISTITA ! ...
Dar nu te baza pe calendar, ca mai poti uita .
0
08-10-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Având în vedere că aţi început în mod corect folia de anticoncepţional, sunteţi protejată de la prima pilulă.
0
09-10-2007, ora 00:00
kriss
Nu este medic/terapeut
kriss
va multumesc pt raspunsuri f mult:d app stiu care sunt zilele fertile si nefertile da mia fost teama.si mai bine intreb decat s stau in stres;) mc mc mult again :d
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul