stomacul
totul a inceput in urma cu aproximativ 3 saptamani cand aveam arsuri de la stomac din ce in ce mai des. am incercat sa iau dicarbocalm, maalox, totul era doar de moment dupa cateva ore arsurile reapareau. astazi insa de vero trei-patru zile am dureri si chiar greturi. poate fi de la anumite feluri de mancare? de la cafea? sau este ceva mult mai grav. trebuie sa mai stiti ca am mai avut probleme de genul asta si inainte dar erau mereu trecatoare mai ales pe baza de stress. astept un raspuns, va multumesc
1 comentarii
In primul rind trbuie sa-ti faci o investigatie:radiografie cu bariu si eventual o ecografie abdominala.Simptomatologia ne duce spre o gastroduodenita sau ulcer duodenal mai ales ca este toamna si se respecta 'marea periodicitate'.medicamentele luate sint simptomatice, adica pentru moment tamponind aciditatea gastrica.Ai nevoie de un regim alimentar fara acru, acid, acidulat, tocaturi rintasuri, prajeli, stimulente si excitante(cafea, alcool, tutun) si un tratament de 6-8 saptamini cu inhihibitori ai secretiei gastrice de tipul;omeprazol, esomerazol, pantoprazol etc
succes
succes
Alte subiecte recente din această secțiune: