stomatolog bun in bucuresti? probleme multiple dinti -- cabinete de evitat

05-11-2012
bondarica
Nu este medic/terapeut
bondarica
Buna,

Va rog sa ma ajutati daca stiti cumva un medic stomatolog bun: in primul rand sa fie curat si sa lucreze intr-un mediu corect igieniziat, sa stie meserie, sa aiba experienta si sa aiba timp sa lucreze corect si bine.

O sa va povestesc experientele mele cu medicii din Bucuresti:
La toti la care m-am dus, am fost in urma unor recomandari...

In primul rand, va fac o lista scurta cu medicii/clinicile la care am fost si am fost total dezamagita si sper sa va ajute ceea ce va spun:

1. eodent.ro - Prof. Univ. Dr. Dragos Stanciu ( e foarte aglomerat, e scump si tot timpul lucreaza pe graba)
scos 2 masele de minte - fara dureri si fara complicatii, totul a decurs normal
pus o plomba DEFINITIVA la o masea- a cazut dupa mai putin de 2 luni iar acum maseaua e scoasa pentru ca nu a mai putut fi salvata
pro: va puteti duce doar ca sa scoateti dinti...macar acolo se pricepe...
contra: scump, pune EXTREM DE PROST plombe, tot timpul cabinetul e ffff aglomerat, iti faci programare dar intri mult mai tarziu...are si sectie de radiografie, daca va faceti radiografii, vi le pastreaza la dosar, nu le puteti lua sa va duceti la alti medici cu ele, in ideea ca ati vrea si o alta parere...

2. Dr Mihail Socoteanu
are un cabinet intr-un apartament fara nume, fara nimic...nu-ti asigura in niciun fel calitatea unei lucrari...
Bucuresti, Bucuresti
Str. Dimitrie Cantemir, Nr. 19, Bl 5, Ap. 32, Sc. B

- pus o plomba in urma careia mi s-au cariat maselele vecine in mai putin de 3 luni...plomba nu a fost pusa corect deoarece maseaua a inceput sa se inchida la culoarea.
-scos o masea cariata fara sa faca tratament cu antibiotic inainte (avea infectie mare, niciodata o masea care are infectie nu se scoate faca un minim de cateva zile de antibiotic...)- s-a chinuit 45 de minute sa o scoata, mi-a facut 3 anestezii si mi-a scos-o numai pe bucatele, ulterior mi s-a invinetit obrazul, mi-a aparut o iritatie pe fata, s-a umflat si oricum, m-a durut cam 1-2 saptamani zona.cand l-am sunat sa-l intreb daca e ok asa, a spus ca da, e normal.
-lucrat la o alta masea cariata din care a mai ramas doar o parte din peretii exteriori- vroia sa-mi puna pivot, nu m-am mai dus la el...din motive lesne de inteles
pro: lucreaza intr-un cabinet pe langa unirii, un apartament la etajul 1, este curat cabinetul si cat de cat modern
contra: nu stie sa scoata dinti, nu stie sa administreze un antibiotic cand e nevoie, foarte scump, nu are preturi afisate: fiecare interventie costa cam 250 roni, indiferent de ce face, din punctul meu de vedere ar trebui acuzat de malpraxis la felul in care isi practica meseria...

3. citydent.ro/echipa-city-dent-.html --Stefania Chendea
Cativa colegi mi-au recomandat sa ma duc la aceasta clinica ultramoderna.
Am fost la un simplu consult si am nimerit la Stefania Chendea nestiind la cine sa ma programez, persoana de la receptie mi-a facut programare la cine a vrut/a putut.
pro: clinica e moderna si are multi medici de unde puteti alege, costuri acceptabile...
contra: Stefania Chendea a parut superficiala, e axata mai mult pe probleme de ortodontie pentru copii...ce nu inteleg este de ce atunci cand spun ca sunt adult, am probleme cu cateva carii si vreau sa-mi pun niste plombe, mi se face programare la acest medic? oare singurele criterii au fost ca era medic stomatolog si ca era singura libera din clinica la momentul in care mi-am facut programarea????? total neprofesionisti!!!

4. Mantea Adriana Nadina- Stomatologie - Cabinet Medical Individual
adresa: strada vaselor, undeva pe langa metroul OBOR...
pro: are experienta, din ceea ce explica pare ca stie meserie, pare un om bun la suflet, preturi mici/medii, cunoaste si recomanda si alti medici care pot rezolva diverse probleme- -nu este ca dr. Socoteanu care se ofera sa rezolve el tot chiar daca nu se pricep.
contra: aparatura extrem de veche, dinaintea erei noastre, cabinet murdar...tehnici vechi de a rezolva probleme dentare.


tot ce imi doresc este sa gasesc un medic care stie sa lucreze ( sa-mi tina o plomba macar 5 ani), sa fie curat si sa nu fie exagerat de scump.
eu nu am probleme foarte mari, initial am avut vreo 2 carii si tot ducandu-ma la diversi medici, mi au aparut carii adiacente, iar cele pe care le credeam a fi rezolvate, mai rau au avansat deoarece mai toate plombele mi-au cazut iar cele care au mai ramas, au facut carii pe dedesubt, cel mai probabil pentru ca nu au fost tratate/curatate corect...

in speranta ca cineva va avea rabdare sa citeasca despre experientele mele si in speranta ca mai exista si medici buni, astept un raspuns cat mai urgent cu o mana de ajutor!

pana imi va raspunde cineva, am decis sa caut de una singura un cabinet si sa ma duc fara niciun fel de recomandari...
va tin la curent cu experimentele facute...

va multumesc si va doresc dinti sanatosi! :)
35 comentarii 12 Înainte ›
0
12-11-2012, ora 20:48
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Doar citeva comentarii la mesajul dvs.

'daca va faceti radiografii, vi le pastreaza la dosar, nu le puteti lua sa va duceti la alti medici cu ele, in ideea ca ati vrea si o alta parere... '

Aveti dreptul sa cereti o copie! In ziua de azi cu atita tehnologie, asta nu ar trebui sa fie o problema.

'scos o masea cariata fara sa faca tratament cu antibiotic inainte (avea infectie mare, niciodata o masea care are infectie nu se scoate faca un minim de cateva zile de antibiotic...)'

Gresit. Majoritatea extractiilor nu necesita administrarea de antibiotice nici inainte si nici dupa.

'initial am avut vreo 2 carii si tot ducandu-ma la diversi medici, mi au aparut carii adiacente'

Imi pare rau ca va dezamagesc, dar nu din vina medicilor v-au aparut acele carii adiacente.
0
14-11-2012, ora 11:07
bondarica
Nu este medic/terapeut
bondarica
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri, doamna Nicoleta Grosu!

o sa iau in considerare sfatul dumneavoastra cu privire la copiile dupa radiografii, multumesc frumos.

in legatura cu cariile adiacente, cred ca nu m am exprimat corect si detaliat. sa va dau un exemplu, am avut primul molar de pe partea dreapta, cariat, am fost la dr Mihail Socoteanu, in vreo 2-3 sedinte mi-a pus plomba, toate bune si frumoase, nu m-a deranjat acea plomba, nu am avut dureri...doar ca tot timpul imi intra alimentele intre primul molar (cel plombat) si al doilea si intre primul molar si canin...alimentele intra, dar cu greu mai ies...cu toate ca ma spal pe dinti si folosesc ata dentara, scobitori si, cand intra mancarea foarte adanc, mi se inflameaza si gingia...asta ce inseamna? ca a fost o plomba pusa corect? plus ca la mai putin de 4 luni si-a schimbat culoarea iar acum, al 2-lea molar si caninul au cate un inceput de carii...la acest lucru m-am referit cand am spus ca anumite plombe mi au cariat alti dinti..va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac pe viitor? si, in momentul in care o sa ma duc la alti doctori, cum pot sa ma asigur ca o plomba este pusa corect?

o zi frumoasa si multumesc anticipat pentru raspunsuri
0
15-11-2012, ora 23:50
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Cariile respective (adiacente) puteau sa apara si daca plomba de pe primul dinte era bine pusa. Cu siguranta insa, e adevarat ca o plomba prost pusa poate irita gingia prin retentionarea alimentelor si cresterea dificultatii igienizarii dentare la acel nivel.
Evitati pe cit posibil scobitorile. Acasa puteti folosi periute interdentare, in caz ca spatiul este prea mare pt ata dentara.

'si, in momentul in care o sa ma duc la alti doctori, cum pot sa ma asigur ca o plomba este pusa corect? '

Din pacate nu aveti cum. In orice caz, nu imediat.
Singurul sfat pe care vi-l pot da este sa mergeti pe recomandare facuta de prieteni/familie/colegi multumiti.
Si cautati medicul, nu clinica. Omul sfinteste locul.
0
16-11-2012, ora 20:57
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
V-am trimis un mesaj privat.
0
17-11-2012, ora 16:31
bondarica
Nu este medic/terapeut
bondarica
Va multumesc frumos pentru ajutor si toate informatiile! am citit mesajul dvs privat si fix la acest lucru ma gandeam si eu de ieri :) voi cauta pe net adresa si voi merge. :)
0
20-03-2013, ora 14:43
arrriadna
Nu este medic/terapeut
arrriadna
Salut
Daca vrei sa iti tina o plomba mai mult 8 ani, asa cum si mie mi se pare normal, vezi dr Tarulescu ( tz de la "o tzara"). Are cabinet undeva pe la piata drumul taberei, intr-o scara de bloc; era destul de scump cand am fost la el, dar plombe asa nu mai punea decat mama si mama a murit de muuult... (o plomba pusa de mama mi-a tinut 16 ani..)
Curat si "exact cum trebuie". Mie mi-a facut o reala placere sa merg la el, dar omul recunoaste singur: e foarte bun pe reconstructii dar nu se baga la scos. Colaboreaza cu altcineva pt asta... Iar eu fix de scos am nevoie acum...
0
25-04-2013, ora 19:03
silver04
Nu este medic/terapeut
silver04
Dacă doreşti un dentist bun trebuie neapărat să te duci la Dr. Aristide. Are cabinetul în sectorul 4, pe Alexandru Obregia, iar ca preţ e foarte OK, comparativ cu alţii. Am fost recent şi am avut nişte intervenţii pe canal, iar surorii mele mai mici i-a pus o plombă. Are mâna uşoară, iar sora mea îl place în secret!
Oricum, a tratat totul cu profesionalism şi sunt foarte mulţumit de serviciile dumnealui.
Numai bine!
0
08-05-2013, ora 21:26
verakiss
Nu este medic/terapeut
verakiss
buna bondarica,
ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine...am avut de-a face numai cu medici stomatologi care fie trateaza superficial, fie lucreaza bine dar sunt ffff aglomerati si scumpi.
daca ai gasit un medic bun, ma poti ajuta si pe mine cu o recomandare?
multumesc anticipat.
0
18-06-2013, ora 12:23
Piscot23
Nu este medic/terapeut
Piscot23
Buna tuturor,

Voiam sa va spun ca aceeasi problema am avut-o si eu de multe ori, mai ales ca medicul meu stomatolog (pe care il aveam de cand eram mica) a imbatranit si nu mai poate profesa.

De curand am mers la Hilmi Medical Center, e o clinica din Bucuresti, situata central, pe la Victoriei, si am fost placut impresionata de dr. Andreea Cretu. Au ocazional si pachete speciale, la pret redus, asa ca nu am aruncat multi bani pe fereastra.

Sper sa va mearga totul ok si sa zambiti la fel de des ca mine :))
0
27-07-2013, ora 15:06
inginercristian
Nu este medic/terapeut
inginercristian
RECOMAND dr. MILITARU ELIODORA, o persoana cu atentie sporita la cele mai mici detalii, fara dureri mi a rezolvat MARI PROBLEME PE CARE ALT Dr DENTIST mai mult mi le-a complicat, cabinetul la care lucreaza se afla in sect6, lucreaza excelent.
Tehnicianul care lucreaza pt ea e f iscusit si cu multa experienta, rezistenta lucrarilor e de lunga durata, am masele si dinti de aprox 7 ani cu care nu am avut probleme.
0
27-08-2013, ora 19:13
carolina_carolina
Nu este medic/terapeut
carolina_carolina
"Dacă doreşti un dentist bun trebuie neapărat să te duci la Dr. Aristide. Are cabinetul în sectorul 4, pe Alexandru Obregia, iar ca preţ e foarte OK, comparativ cu alţii. Am fost recent şi am avut nişte intervenţii pe canal, iar surorii mele mai mici i-a pus o plombă. Are mâna uşoară, iar sora mea îl place în secret!
Oricum, a tratat totul cu profesionalism şi sunt foarte mulţumit de serviciile dumnealui.

Numai bine!"

Am mers si eu pe recomandarea asta. Am luat-o la intamplare din cele cateva facute aici. Aveam dintii din fata praf si am vrut o lucrare din portelan. Domnul doctor Aristide mi-a spus si despre optiunea cu zirconiu. Mi-a aratat o lucrare in curs pe care o facea si mi-a placut asa ca am mers si eu pe zirconiu desi e cam scump. M-a impresionat tare. Lucreaza repede, ferm si fff bine. E super curat in cabinet si felul lui de a vorbi iti da incredere.
Multumesc pentru recomandare(desi luata la intamplare)!
0
07-10-2013, ora 16:25
ortocare
Nu este medic/terapeut
ortocare
Daca cautati in cabinet stomatologic bun, unde accentul se pune pe calitate dar si pe preturi echitabile va recomand Orto Care. Este situat pe Calea Vitan nr. 108 din Bucuresti.
0
14-11-2013, ora 16:50
syrugiu
Nu este medic/terapeut
syrugiu
Eu merg de vreo 5 ani la cabinetul Dr.Poll din zona policlinicii titan, la doamna doctor Poll Bianca.Merg la dansa de cand lucra la spitalul militar si sunt multumit.Adica nu mi-au cazut plombe sau ceva de genul.E foarte atenta si meticuloasa si am vazut ca se poarta frumos cu toti pacientii.Pentru mine e si la indemana cabinetul, pentru ca cel mic invata la scoala 195 care e cumva vis-a vis.
0
13-06-2014, ora 16:14
cristina28ta
Nu este medic/terapeut
cristina28ta
Stiu cat de bine este sa ai pe cineva care sa iti garanteze siguranta unui lucru bine facut asa ca va recomand din tot sufletul pe doamna doctor Irina Costache. Este un medic care mi-a dat dovada de mult profesionalism de-a lungul timpului, cabinetul arata impecabil si in general atmosfera este una atata de placuta ca nici nu zici ca esti la stomatolog. In plus are maini de aur, dar asta o sa va convingeti dupa prima vizita.
Cabinetul este in zona 1 Mai.
0
01-07-2014, ora 19:44
Stele
Nu este medic/terapeut
Stele
Buna ziua,

Va rog frumos sa-mi recomandati si mie un medic chirurg maxilo facial. Am un chist foarte mare in maxilar, langa el este un canin crescut aiurea. Trebuie sa ma operez de urgenta si nu stiu unde sa ma duc.
va multumwsc
0
07-07-2014, ora 22:19
cezarina v
Nu este medic/terapeut
cezarina v
Buna Stele, buna tuturor!

Din pacate si eu ma aflam in situatia ta in urma cu doar 3 saptamani. Nu-ti fie teama, mergi la D-nul Dr. Aristide, în sectorul 4, pe Alexandru Obregia nr.3. Este inainte de toate un om deosebit si un profesionist de inalta clasa, mie chiar mi-era frica de operatie, dar sa stii ca nu am avut dureri, m-am dus singura si am plecat de-acolo super ok(locuiesc in sector 6, deci era un drum destul de lung). Preturile sunt foarte bune, eu am pasit la dansul in cabinet cu dantura distrusa, acum astept cu nerabdare noua mea lucrare care va sosi peste 2 zile. Nu am cuvinte sa-i multumesc indeajuns acestui medic, lucreaza cu o siguranta uimitoare si din mana dansului ies adevarate opere de arta. Poti sa-i spui ca vii din partea Cezarinei, doamna cu rezectia apicala si lucrarea de zirconiu. -*

Numai bine!

(*modificat de admin)
0
07-12-2014, ora 02:37
silver_05
Nu este medic/terapeut
silver_05
Buna tuturor!

Am vrut sa ma duc si eu la 'faimosul' Dr. Aristide, in urma comentariului userului 'silver_04', dar am observat ca face reclama mascata si m-am razgandit, + ca mi-am facut cont special sa previn viitorii pacienti. Mesajul acestuia apare in aceeasi forma pe mai multe site-uri, iar o cautare pe Google cu un fragment din recomandarea acestuia, o poate dovedi (incercati de exemplu 'trebuie neapărat să te duci la Dr. Aristide. Are cabinetul în sectorul 4'). Nu contest profesionalismul lui, dar nu cred ca acesta un mod bun de a invita oamenii la cabinet. Eu inca sunt in cautarea unui medic bun in Bucuresti, deci din pacate nu am pe cine sa recomand :)
0
08-12-2014, ora 12:28
cezarina v
Nu este medic/terapeut
cezarina v
Buna ziua,

Imi pare sincer rau ca ganditi asa. Poate omul chiar a fost multumit si din exces de zel a postat pe mai multe site-uri. Sa stiti ca am observat si eu aceste comentarii inainte de a-mi face lucrarea la Dr. Aristide, dar m-am gandit ca pornind la drum cu frica si prejudecati nu rezolv nimic, am zis sa incerc, oricum, imi dadeam seama din primele vizite cum stau lucrurile tinand cont de faptul ca am in spate experiente neplacute cu n...stomatologi. Si uite asa au trecut 7 luni de cand sunt fericita posesoare a unei lucrari minunate executata la Dr. Aristide si credeti-ma ca nu as ezita sa fac aceeasi alegere oricand.Nu ii iau apararea, dar ma simt datoare sa va spun ca intai de toate este un om aparte si un profesionist desavarsit! Acordati-i va rog incredere si o sa vedeti ca nu este asa, sa stiti ca eu am citit si comentariile negative de pe site-ul dansului inainte de a-l alege, dar asa sunt eu, poate am vazut prea multe, nu ma mai sperie nimic. Nu mai aplecati urechile pe forumuri, caci blogging-ul in exces dauneaza tuturor :)))
0
19-01-2015, ora 12:37
omshanti
Nu este medic/terapeut
omshanti
Eu mi-am pus mai multe implanturi la Dr. Serban Atanasiu in Bucuresti. Omu a fost foarte profi, m-am dus la clinica lui, desi initial l-am cunoscut la o clinica de fitze din capitala cu care colabora. La cabinetul lui are preturi mult mai mici, avantajul e faptul ca beneficiezi de aceleasi servicii premium de care ai fi beneficiat la fitze! Deci eu pot sa-l recomand calduros, avand in vedere experienta placuta prin care a trecut. Pana acum ma simt excelent si n-am avut nicio problema dupa implantare.
0
01-02-2015, ora 12:14
maricincea
Nu este medic/terapeut
maricincea
As vrea mai multe detalii, sunt programata vineri la d-l dr. Serban Atanasiu -
Multumesc!
0
10-02-2015, ora 16:34
Daniela2020
Nu este medic/terapeut
Daniela2020
Recomand pe doamna doctor Braiescu Andra, este un doctor deosebit, isi face meseria ff bine, fara sa simti durere.Preturi acceptabile.tocmai mi-am pus 2 dinti si sunt foarte multumita.cu siguranta o sa revin si o recomand tuturor.are cabinetul in sector4, str.Straja (statia ratb Straja).
0
21-02-2015, ora 18:15
Andreia.C.
Nu este medic/terapeut
Andreia.C.
O recomand cu multă caldura pe Dr. Carmen Olteniceanu de la Just Smile. Este un doctor tânăr, ft bine pregătită si care înţelege nevoile pacientului. M-a ajutat sa am un zâmbet foarte frumos rezolvându-mi atât problemele ce ţin de sănătatea dinţilor cât si partea estetica. De asemenea clinica oferă o transparentă a preţurilor, ştiind încă de la început pt ce trebuie sa fii pregătit. Dr.Olteniceanu are multă răbdare si îţi explica sa înţelegi, fără sa fie grabita sau sa-ţi dea senzaţia ca te forţează la anumite intervenţii. Numai cuvinte pozitive!
0
25-03-2015, ora 01:58
Anthony1234
Nu este medic/terapeut
Anthony1234
As dori sa va avertisez sa nu apelati vreodata la Emilja Blujdea (Kosova). Este cel mai prost stomatolog posibil. Din cauza ei am pierdut o masea pe care a tratat-o superficial, ulterior mi s-a infectat si a trebuit sa merg la alt medic sa mi-o scoata. Sa nu mai spun ca plomba nu stie sa puna (durata maxima a unei plombe pusa de doamna Blujdea a fost de 1 zi). Culmea coincidentei a fost ca imediat ce iesisem pe usa cabinetului (dupa ce mi-a pus plomba aceea cu care mi-a cazul ulterior si mi-a tratat maseaua in cel mai execrabil mod), a venit o pacienta care fusese inaintea mea cu plomba picata. Deci a realizat "performanta" de a pune o plomba pt cateva minute si tot ea tipa la pacienta sustinand ca a fost vina pacientei si nicidecum a ei.
Oricum greseala mea a fost ca nu am consultat si alte pareri si am ales-o pt simplu fapt ca are cabinetul in centru si imi era accesibil de ajuns. Apropo cabinetul ei se numeste Eminence Dent Clinique si se afla la Universitate, langa facultatea de arhitectura.
0
21-10-2015, ora 12:29
ioanamaria11
Nu este medic/terapeut
ioanamaria11
Recomand clinica iDentity din Baneasa. Am avut aparat dentar si acum am un zambet perfect multumita dnei doctor Pascu Raluca. De asemenea, tatal meu a mers la aceeasi clinica pentru un implant dentar, la doctorul Mihnea si totul a fost impecabil. Clinica este moderna, curata si personalul te trateaza perfect. Chiar te simti relaxat cand mergi la ei.
0
05-02-2016, ora 12:41
cristinaionita
Nu este medic/terapeut
cristinaionita
Buna ziua. Trebuie sa va povestesc ca de mica am avut probleme cu dintii, iar de teama am cam neglijat(am avut o patanie cand eram mica:dinte scos pe viu, fara anestezie si de atunci am renuntat sa merg la dentist ).pe la inceputul iernii au inceput niste dureri groaznice la o masea de jos si am inceput sa iau toate pastilele, doar pentru a nu mai ajunge pe scaunul acela.O colega de-a mea imi tot zicea cand ma vedea ca ma chinui ca cel mai bine merg la dentist dar imi era foooaarrrteee frica.Mi- a zis ca vorbeste cu o prietena de-a ei care e dentist.Mi-a dat numarul ei dar evident ca nu am sunat-o, pentru ca imi trecusee durereaa..eram cea mai fericita. evident ca la 1 sapt durerile iaar au inceput..asa ca am pana la urma am ajuns la dentist. Trebuie sa va zic ca e cea mai extraordinara experienta de-a mea. Acum m- as duce de drag.Este o doctorita tanara, super rabdatoare, glumeata, nici nu simti ca esti la doctor.Eu habar n aveam ce inseamna scos nervul, mi a facut desene, mi-a explicat pe radiografie si parca te simti mai sigur cand stii ce urmeaza sa ti se faca.Preturile mi se par normale, mai ales ca nu-mi lua bani la fiecare intalnire(cum am tot auzit).Este foarte grijulie cu toti pacientii ei, mereu am asistat la discutii cand le zicea sa o contacteze la orice ora daca se schimba ceva.Mi-a rezolvat toate probleme, nu mi-a cazut nici o plomba, mananc linistita si trebuie sa ma duc la controale si abia astept.Pe domnisoara doctor o gasiti la o clinica la piata Iancului si se numeste Andreea Troncea. Am si numarul personal de telefon, daca doriti sa o contactati va recomand cu caldura.
1
11-02-2016, ora 15:39
ama74
Nu este medic/terapeut
ama74
buna. eu pot s-o recomand pe dr anca rusu pt ca mi-am pus la dansa toata partea de sus cu implant fastfixed. nu m-a durut absolut deloc pana acum sunt f bine, iar ceea ce apreciez este ca mi-a dat si garantie la lucrare zece ani. lucru mai putin intalnit in clinicile din romania. din pacate.
0
05-03-2016, ora 19:52
Cosmin113
Nu este medic/terapeut
Cosmin113
Buna tuturor,

Eu va indemn sa evitati cabinetul Gajmandent. Medicul stomatolog de acolo este o doamna tanara, Beatrice Gajman care consulta expeditiv. Consultatia nu este gratuita asa cum zice ci te pune sa faci o radiografia la centrul cu care colaboreaza dansa deci, de unde primeste comision. Apoi daca are agenda prea ocupata nu se sinchiseste sa te reprogrameze ci te trimite direct la un alt coleg medic stomatolog. Cabinetul este curat insa dansa mi-a lasat impresia de lipsa de profesionalism.
0
07-03-2016, ora 21:12
lllari
Nu este medic/terapeut
lllari
buna ziua! Sa nu va duceti la Dental Clinic Nura, este acolo o doctorita bruneta -nu stiu numele, insa mi-a distrus 2 dinti frontali, mi-a recomandat sa imi schimb obturatiile frontale insa au iesit mult mai inestetic decat initial si cand i-am spus sa mi le refaca -mi-a sapat in dinte in 5 minute si mi-a luat mult mai mult decat ar fi trebuit din dinte, eu aveam o obturatie destul de mica si acum e imensa, ca sa nu mai spun ca mi-a cazut imediat dupa aceea, am tot mers la ea de vreo 3 ori sa mi le refaca pana am decis sa renunt si mi-a dat banii inapoi insa dauna care mi-a produs-o nu se poate rascumpara cu bani.
Dental clinic Nura din Cantemir-Bucuresti, aproape de Unirii-NU recomand, feriti-va!!!
0
17-05-2016, ora 14:30
ValiDm
Nu este medic/terapeut
ValiDm
Buna ziua! Eu am avut experienta foarte buna la Dr. Gabriel Cojocariu de la clinica Dentica din Bucuresti. Clinica este curata, moderna iar personalul este preocupat de problemele pacientului si sunt dispusi sa ajute in orice situatie. Dl. Dr. este grijuliu si rabdator, lucreaza cu pasiune si devotament. Eu am beneficiat de implanturi dentare cu coroane de zirconiu si sunt foarte multumita de rezultat, nu m-a durut interventia si nici dupa aceea. Inainte de tratament am avut o sedinta de prezentare a variantelor de tratament iar Dr. Cojocariu mi-a raspuns la toate intrebarile pe care le-am avut si am ales impreuna varianta de tratament cea mai buna pentru cazul meu.
0
29-10-2016, ora 11:12
Marius GM
Nu este medic/terapeut
Marius GM
“Sa fie oare Dr. Aristide atat de bun pe cat zice lumea pe Google?” ;)

Asta a fost intrebarea nr. 1 pe care mi-am pus-o in momentul in care m-am apucat de dat search: “coronita, coroana dentara, ceramica pe zirconiu, implant dentar, estetica dentara”.

Am mers in trecut la clinici stomatologice mai mari (nu la Viena, dar oricum, nu de cartier). De data asta, comoditatea m-a facut sa aleg un cabinet dentar aproape casa. A durat 2-3 zile pana sa iau decizia finala, pentru ca tarifele afisate pe site mi se pareau mult prea mici... Acum, recunosc, imi place riscul, da’ totusi, parca n-as fi riscat pe dantura mea… :)

Am studiat toate parerile clientilor Dr. Adristide, dar si aspectele tehnice si am inteles ca lucrarile protetice din ceramica (coroane) se fac pe tehnologia CAD (computerizata), ca exista alternative de zirconiu de inalta calitate (Zirkon Zahn - Prettau/Eco Line). Am vazut ca lucreaza cu un laborator de tehnica dentara ultramodern...

Asa ca mi-am luat inima-n dinti si am sunat pentru programare. M-a surprins (ca sa nu zic “intrigat”) foarte tare faptul ca la cabinetul Dr. Aristide nu exista secretara (m-as fi asteptat la o blonda frumoasa, eventual cu un decolteu generos –da’ probabil si preturile cabinetului ar fi fost altele–).

Cand am ajuns la cabinet am intalnit un tip carismatic, formidabil ca prosfesionist, probabil cel mai bun medic stomatolog cu care am lucrat ever. Lucrarile (de complexitate medie, in cazul meu), au durat cam doua saptamani, desi ma asteptam la o luna cel putin.

Ca sa n-o mai lungim, ca si-asa am scris un roman, :))) sunt super-multumit de calitatea lucrarilor dentare, ca sa nu mai vorbim de pret (mi-au mai ramas bani cat sa plec o tura pe la Viena de Craciun)…

Asa ca, recomand cu incredere, pentru un zambet perfect! :)
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vizita la stomatolog
  • Prima vizită la dentist a copilului
  •