recomandare stomatolog constanta

20-01-2012
yo_un_baiat
Nu este medic/terapeut
yo_un_baiat
As dori si eu recomandari pentru un medic stomatolog care face lucrari de calitate. Am nevoie doar pentru doua carii. Multumesc! Vreau sa ajung in cursul saptamanii care urmeaza! De asemenea va rog sa imi lasati si datele de contact ale doctorului si, eventual, terifele aproximative, daca le cunoasteti.
6 comentarii
0
20-01-2012, ora 12:04
yo_un_baiat
Nu este medic/terapeut
yo_un_baiat
Nimeni nu stie vreun stomatolog?!
0
02-04-2012, ora 11:15
mada_sarbu
Nu este medic/terapeut
mada_sarbu
Stomatolog foarte bun Constanta - dr. Cosmin Alexandru Popescu, str. Constantin Bratescu nr. 38, tel ----*

(*modificat de admin)
0
14-01-2014, ora 18:12
MateiG
Nu este medic/terapeut
MateiG
Buna Seara. Am urmarit mesajul dumnevoastra postat cu ceva timp, si am un raspuns la cautarile dumneavoastra. Situl -----------* va poate ajuta cu toate datele de care aveti nevoie. Sper ca informatia va fi de folos.

Toate cele bune!

(*modificat de admin)
0
12-06-2014, ora 11:46
Costel Bartos
Nu este medic/terapeut
Costel Bartos
Un medic stomatolog bun din Constanta este Dr Resit Ayla, cu siguranta vei fi multumit, uite aici ca sa te informezi, poate te ajuta ----*

(*modificat de admin)
0
14-04-2016, ora 16:53
Alexandra.89
Nu este medic/terapeut
Alexandra.89
Medicul meu dentist se numeste Simina Rentea. Este foarte draguta, o profesionista, un om de incredere. Pe mine m-a tratat acum 2 ani, mi-a curatat toate carile, iar plombitele inca arata foarte bine.
De curand am fost pentru detartrajul anual si mi-a spus ca au si site nou, acolo am vazut ca sunt afisate si preturile. Recomand! ----*

(*modificat de admin)
0
19-02-2018, ora 13:59
Reyya
Nu este medic/terapeut
Reyya
Buna ziua. Am urmarit mesajul Dv. Eu va pot sugera un medic la care sa NU mergeti chiar si cu riscul de a fi (partial) in afara topicului.
In urma unei experiente neplacute, va recomand sa NU mergeti la un stomatolog anume HORIA DASCAL.Cabinetul se afla in zona Brotacei, pe aleea Heracleea in CONSTANTA. Foarte scump, m-am simtit " jefuita " la propriu...a mai platit cineva pe o plomba material compozit 350 RON ? Preturi expandate, nu se da chitanta sau daca da, doar la cerere. In final se invoca cu seninatate faptul ca acestea sunt tarifele la el. O singura data am mers, nu voi mai reveni..de la sine inteles. ''DEMN'' DE EVITAT pentru ca nu va merita increderea, abordarea pacientului este execrabila, eu am reprezentat clar un exemplu de pacient de pe urma caruia poti scoate 350 Ron pe o simpla plomba. Se poate, dar o singura data !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vizita la stomatolog
  • Prima vizită la dentist a copilului
  •