Stratera, efecte adverse

25-08-2018
Tanny
Nu este medic/terapeut
Tanny
Buna ziua! Am un băiețel de 8 ani, diagnosticat cu autism. In ultimul tim a devenit tot mai agitat si neatent, terapeutul face cu greu față. El fiind mare si are si sindrom hiperchinetic. Medicul psihiatrul mia prescris Stratera. Lu de doua zile cite o capsula dimineața doza minimă urmează sa o creștem. Insa... ma deranjează, ca cam la 2 ore după ce o ia începe să deschidă mai larg ochii, sa- caste cumva, parca lar deranja ceva sau nustiu de ce face așa. ii " holbează așa cam de mai multe ori pe minut si face așa toată ziua. Știe cineva, cam ce ar putea avea si ce iar putea provoca asta? Poate din copii care mai iau Stratera, a avut așa manifestare. Ma interesează, daca e normal sau daca va trece???
3 comentarii
0
26-08-2018, ora 12:38
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Orice reacție are copilul discutați cu medicul psihiatru care v-a dat tratamentul, pentru că îl schimbă sau modifică dozele. Fiecare persoană reacționează în alt mod la un medicament și dacă unuia îi face bine, poate la copilul dumneavoastră nu. De aceea discutați orice amănunt cu medicul.
0
26-08-2018, ora 21:51
Psiholog Gabriela Gușoi
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriela Gușoi
Fiecare organism reacționează diferit. Anuntati medicul despre aceste manifestari si va va lamuri. Multa sanatate!
0
02-09-2020, ora 05:42
Cristi1999
Nu este medic/terapeut
Cristi1999
Incercati modafinil. Vorbiti cu medicul. Poate straterra nu i se potriveste
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul