sunatoarea interfereaza cu anticonceptionalele????

Buna ziua. Ma ingrozeste gandul ca as putea sa iau vreun medicament si acesta sa scada eficienta anticonceptionalelor. Spuneti-mi va rog, este adevarat ca daca beau ceai de sunatoare acesta scade eficienta pilulei? Acum am vazut ca in prospectul Jeanine scrie ca consumul de diverse medicamente vegetale pe baza de sunatoare( folosite in special in depresie) pot scade eficienta pilulei. Eu beau ceai de sunatoare ca si alte ceaiuri nu ca medicament, ci pur si simplu, in loc de apa. Nu credeam ca pot face rau. Va rog spuneti-mi fiindca am baut si am avut contacte, sper sa nu FI APARUT VREO PROBLEMA, VREO SARCINA.
Mai spuneti-mi daca Nurofenul, algocalminul, panadolul, padudenul, paracetamolul, aspirina tamponata bayer, faringoseptul sau alte medicamente pe care leavem in casa si le luam pt a trata un simplu simptom de raceala fara sfatul medicului sunt nocive si pot influenta eficienta pilulei. Vreau sa spun ca eu nu ma duc inainte de a lua fiecare medicament la un medic sa il intreb daca e bine sau nu sa il iau, nu poti merge seara inainte de culcare sa intrebi un medic, este fictiv ceea ce se spune sa mergi la spital sau clinica sa intrebi un medic...la fiecare pastila pe care o iei daca stranuti.
Mai spuneti-mi daca Nurofenul, algocalminul, panadolul, padudenul, paracetamolul, aspirina tamponata bayer, faringoseptul sau alte medicamente pe care leavem in casa si le luam pt a trata un simplu simptom de raceala fara sfatul medicului sunt nocive si pot influenta eficienta pilulei. Vreau sa spun ca eu nu ma duc inainte de a lua fiecare medicament la un medic sa il intreb daca e bine sau nu sa il iau, nu poti merge seara inainte de culcare sa intrebi un medic, este fictiv ceea ce se spune sa mergi la spital sau clinica sa intrebi un medic...la fiecare pastila pe care o iei daca stranuti.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??