sunt disperata!!!am nevoie de raspunsul unui medic!!!!!!!!!

19-09-2009
bella87
Nu este medic/terapeut
bella87
buna seara, in urma cu 7 saptamani a avut loc un petting in care prietenul meu a ejaculat pe fese si probabil s-a prelins inspre labii.la 2 saptamani mi-a venit menstruatia, la data la care o asteptam.Insa cea de a 2a menstra intarzie sa soseasca de o saptamana.Am aflat de pe diverse siteuri ca sunt destul de dese cazurile in care ciclu vine peste sarcina.Am facut 2 teste de sarcina surecheck si mi-au iesit negative.Problema e ca nu le-am facut dimineata...oricum, pe prospect spune ca se poate la orice ora din zi.Sunt foarte speriata!!! e posibil sa fiu insarcinata virgina fiind?????????Nu mai am somn de 2 luni.Va rog ajutati-ma cu un sfat avizat.Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
19-09-2009, ora 21:47
bella87
Nu este medic/terapeut
bella87
am uitat sa precizez ca in urma cu cateva zile am fost diagnosticata cu o infectie pe tract urinar.
0
19-09-2009, ora 23:26
Camyty
Nu este medic/terapeut
Camyty
bella87..Uite eu nu sunt medic dar pot sa-ti dau un sfat..Parerea mea este ca sunt rare..chiar foarte rare cazurile in care ramai insarcinata fara ca partenerul sa ejaculeze in interiorul vaginului..Mai ales daca ti-ai facut 2 teste si au iesit negative ambele..Poate sa-ti intarzie menstruatia pe baza hormonala...sau orice alta cauza...nu neaparat sarcina.Asa am patit si eu.daca intretineam relatii sexuale cu partenerul meu fara sa ne protejam...eram pur si simplu paranoica...aveam impresia ca toate simptomele sunt cele ale unei femei insarcinate...faceam teste si teste..ieseau negative...ciclul bineinteles ca intarzia si la a 2-a zi dupa ce faceam ultimul test de sarcina imi venea menstruatia.Eu zic ca poti sa stai linistita ca nu esti insarcinata..poti eventual sa faci un control ginecologic ca nu strica nimanui...sau o ecografie.numai bine si sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul