sunt disperata! sunt insarcinata?

02-04-2008
papusik20
Nu este medic/terapeut
papusik20
M-am intalnit cu prietenul meu.si pt ca a uitat prezervativul.am facut-o fara.dar ne gandeam ca se va opri la timp si nu vom avea probleme.dar nu a fost asa.si.a ejaculat in vagin.apoi.am mai repetat odata chestia.
a 2-a zi.adica dupa 16 ore am luat prima pastila de postinor, iar pe a 2-a la 3 ore, , , ca eram ft speriata, , , , , , , ,
mentionez ca eram in a 10 zi de ciclu si am un ciclu cam de 28-30 de zile.iar...dupa doua zile de nervi am luat 3 pastile de vitamine o data.si pe prospect scria doar una.se poate sa raman insarcinata.mi-e frica caci acum ma doare capul...parca mi-e rau si parca ma arde in somac si gat in sus.
3 comentarii
0
03-04-2008, ora 00:00
cricricri
Nu este medic/terapeut
cricricri
Buna papusik20. Nu stiu cati ani ai, dar cred ca ai foarte foarte putini. Altfel nu imi explic cum de poti sa fii atat de neglijenta cu propria ta viata sexuala!!!!
in primul rand acum 5 luni, pe 8.11.2007 erai tot in a zecea zi si la fel ai facut sex neprotejat. Deci cu siguranta stii tu ceva de cele 6-7 zile sigure si de perioada nesigura de dupa.Dar de ce oare tot repeti greseala? De ce daca prietenul tau a uitat prezervativul, tu ai acceptat sa faceti dragoste?
In primul rand, poti ramane insarcinata in orice conditii...cu sau fara ejacularea lui in vagin. Incearca sa te documentezi mai bine si 1. daca prezervativul este metoda voastra anticonceptionala atunci il puneti de la inceput si nu faceti nimic fara prezervativ in perioada nesigura, care este bine sa o extinzi la maxim adica doar 7 zile la inceput si 7 zile la sfarsit. Oricum chiar si asa, la varsta ta ar trebui sa nu accepti nici o forma de contact sexual fara prezervativ.
O sarcina nedorita si un avort sunt lucruri mult prea grave pentru varsta ta si pot lasa urme, in mintea si corpul tau!
2. daca nu prezervativul este metoda ta anticonceptionala atunci trebuie sa fie altceva : cauta un cabinet de planning familial in orasul tau si stabileste exact cu o persoana competenta o masurta anticonceptionala care sa fie potrivita varstei, stilului tau de viata Si RESPECT-O!
Roaga-l si pe prietenul tau sa citeasca topicul acesta si spune-i sa ii fie rusine si lui ca trateaza asa ceva cu atata superficialitate. Si mai spune-i ca trebuie sa invete sa isi puna prezervativul de la inceput si ca daca nu are mai bine sa se abtina. Gasiti voi alte metode de a va juca, fara a atinge penisul lui de vaginul tau. Micutii rai nu apar doar in momentul final al ejacularii lui mai mult sau mai putin controlate. Ei apar sau pot aparea si la inceput! Mare atentie...

Iar stilul acesta de a lua postinor dupa ureche...ca pe algogalmin este o eroare mare mare de tot.

Daca nu vrei sa regreti mai tarziu, du-te maine ia o trimitere de la medicul de familie si mergi la un ginecolog. Fa un control si stabileste impreuna cu ginecologul un plan de " bataie " astfel incat sa poti spune ca esti o femeie inteligenta si prevazatoare si nu o copilita nebuna care face dragoste cand si cum apuca si care ia postinor si vitamine la nervi!
Sunt convinsa ca nu mergi o data pe an la ginecolog si trebuie sa stii ca a face dragoste si a fii femeie implica si niste mici astfel de eforturi care in final iti vor face viata mai simpla si mai lipsita de griji...si deci nu vei mai intra pe forumuri disperata ca nu stii daca ai ramas sau nu insarcinata.

Du-te la medic sau la un cabinet de planing familial pentru tineri de URGENTA !

Acest mesaj este pentru tine si pentru zecile de fete de varsta ta care si-au inceput viata sexuala, dar au uitat ca a fi adult inseamna a trata aceste lucruri cu seriozitate, a-ti trata corpul cu respect.

Deci, dragii mei baieti si dragele mele fete studiati pe net sau in carti despre organismul vostru, aflati care sunt riscurile sexului neprotejat si gasiti metode sigure de protectie impotriva sarcinii nedorite si a BTS.

Sper din suflet sa iti revii si de maine sa devii FEMEIE si sa mergi la un consult ginecologic si la un cabinet de planing familial.
0
03-04-2008, ora 00:00
cricricri
Nu este medic/terapeut
cricricri
Si nu uita, du-te maine la medic!
0
22-04-2008, ora 00:00
1baby4u
Nu este medic/terapeut
1baby4u
apropo papusika... postinorul luat prea des duce la infertilitate lucru care nu cred ca ti-l doresti. are dre[tate cricricri- du-te la medic!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •