Ce ocupație sa imi găsesc în viața?Mă plictisesc mereu.

02-07-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Mă bate gândul că dacă pot și reușesc să iau bacul sa fac ori cursul de tehnician nutritionist ori postliceala de asistenți farmacie.
Am schizo și toc, nu știu dacă mă lăsa să profesez sau sunt eu in stare de așa xeva dar as vrea sa am o ocupație și o diplomă și cred că m-aș putea descurca la școală fiindcă m-am descurcat întotdeauna chiar daca acum e puțin mai greu că boala.Nu mi-am pierdut inteligența mi-a zis un psiholog și simt și eu asta doar că creierul trebuie antrenat mai mult și tras de el.
Vreau sa vă întreb ce ar fi mai bine, ok și mai accesibil, ușor, cursul de tehnician nutritionist(am inceput sa îmi schimb stilul de viata și voi continua) sau postliceala de asistenți de farmacie?Pot zice că mă atrage medicina și sănătatea și de asta am ales ai opțiunile astea..Iar daca nu voi face nimic cu școala/cursul macar am avut o ocupație căci acum stau degeaba toată ziua pe net și tv.Vreau o schimbare.Dar nu știu sigur daca pot tine ritmul 100% sigur, oare ce sa fac?Sa incerc sa dau bacul iar apoi asta sau sa stau liniștit?Sau sa incerc altceva ?Și daca da ce?Sau doar sa imi găsesc un Bobby frumos de care sa mă ocup?Sincer mă plictisesc tare stand acasă și nu am ce sa fac.
1 comentarii
1
02-07-2022, ora 15:40
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Până la urmă cred că o să încerc să mă ocup de un hobby, mie sa nu mă stresez mai mult cu școlile că nu prea trebuie stres la boala mea dar trebuie sa îmi găsesc neapărat o ocupație că prea mă plictisesc și nu am ce sa fac.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: