sunt ft ingrijorata!
buna seaara
am si eu o intrebare am luat anticonceptionale sami reglez ciclu si mio sa reglat si am intrerupt anti..si luna asta trebuia sami vine menstra ieri si nu mio venit mentionez ca ma atins dar nu a ejaculat inauntru si apoi am folosit prezervativ si ma dezviriginat.e posibil sa fi ramas desi na ejaculat inatru si ia venit lichid acela dinaite spermei.. ce sa fac?
am si eu o intrebare am luat anticonceptionale sami reglez ciclu si mio sa reglat si am intrerupt anti..si luna asta trebuia sami vine menstra ieri si nu mio venit mentionez ca ma atins dar nu a ejaculat inauntru si apoi am folosit prezervativ si ma dezviriginat.e posibil sa fi ramas desi na ejaculat inatru si ia venit lichid acela dinaite spermei.. ce sa fac?
1 comentarii
O sarcina este extrem de improbabila, ca sa nu zic imposibila. Dar se intampla adesea ca, dupa anticonceptionale, menstruatia sa intarzie. Din fericire, de regula se reia spontan, fara nici un tratament. Totusi, daca observati ca intarzierea depaseste 10 zile, este bine sa veniti la un consult. Pe viitor, nu mai luati anticonceptionale fara avizul doctorului dv.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 1Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??