sunt gravidà?

27-07-2008
eu123
Nu este medic/terapeut
eu123
in a 12 a zi a ciclulului am avut raport sexual neprotejat unde partenerul a ejaculat, am luat Marvelon (2 pastile) imediat dupà act si dupà 12h incà alte 2 Marvelon(2 pastile);in a 16 a zi...din activitate sexualà.partenerul n-a ejaculat...dar in schimb am luat din nou 2 Marvelon la 6 h dupà act si alte 2 pastile Marvelon la 12h.Mentionez cà partenerul meu a fost bolnav in 2005 (a avut gangrena Fournier) a supravetuit, dar i-a ràmas doar un singur testicul iar ultima spermogramà rezultatul era prost (spermatozoizii nu erau viabili ) a fost fàcutà acum un an analiza.Mentionez cà sunt in a 22 a zi a ciclului...iar menstruatia nu a apàrut incà...de obicei la 5 zile apare.
1 comentarii
0
28-07-2008, ora 00:00
Maary
Nu este medic/terapeut
Maary
Am 20 de ani, nu am facut niciodata sex neprotejat, dar cred ca sunt in a 6-a zi de cand imi intarzie ciclul. Nu am incredere 100% in prezervative si ne-am tot gandit ce am facut gresit.
Cand este indicat sa merg la doctor? Credeti ca sunt sanse mari sa fiu gravida?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul