Sunt gravida?
Buna. Am făcut sex neprotejat la sfârșitul lui Ianuarie da nu ma ejaculat in mine, in Februarie și Martie am avut ciclu normal. Dar in april am avut ciclu doar 2 zile și acum in mai mi-a venit o secretie maronie. Ajutați-mă va rog
1 comentarii
Buna ziua,
actul sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina chiar daca nu exista ejaculare; in lichidul seminal exista spermatozoizi; in cazul in care nu doriti sa ramaneti insarcinata in acest moment al vietii dvs. va recomandam sa consultati un medic specializat in planificare familiala care sa va indrume si sa alegeti o metoda de contraceptie potrivita pentru dvs. Pentru a confirma sau infirma posibilitatea unei sarcini va recomandam un test de sarcina,
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
actul sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina chiar daca nu exista ejaculare; in lichidul seminal exista spermatozoizi; in cazul in care nu doriti sa ramaneti insarcinata in acest moment al vietii dvs. va recomandam sa consultati un medic specializat in planificare familiala care sa va indrume si sa alegeti o metoda de contraceptie potrivita pentru dvs. Pentru a confirma sau infirma posibilitatea unei sarcini va recomandam un test de sarcina,
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 2scurgerile vaginale, normale?
- 2dupa avort am o scurgere maronie insotita de o durere de burta in partea de jos
- 0scurgeri maronii
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 10Ce sa fie?
- 0scurgere maronie intermenstruala
- 0Menstruație intarziată, secreție maronie
- 2Secretii vaginale maronii
- 0scurgere maronie de aprox 4 luni
- 0Scurgeri maronii
- 1Ajutor! Scurgeri maronii...
- 0Zona intima
- 23 teste sarcina negativ=sarcina sau infecție?
- 0Bună ziua! Am nevoie de un raspuns.
- 0Bună ziua! secretie maronie si dureri la ovarul drept,
- 0Scurgere maronie
- 0Oare sunt însărcinată ?
- 1Menstruație ușoară, test de sarcina pozitiv
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: