Sunt gravida?
Buna. Am făcut sex neprotejat la sfârșitul lui Ianuarie da nu ma ejaculat in mine, in Februarie și Martie am avut ciclu normal. Dar in april am avut ciclu doar 2 zile și acum in mai mi-a venit o secretie maronie. Ajutați-mă va rog
1 comentarii
Buna ziua,
actul sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina chiar daca nu exista ejaculare; in lichidul seminal exista spermatozoizi; in cazul in care nu doriti sa ramaneti insarcinata in acest moment al vietii dvs. va recomandam sa consultati un medic specializat in planificare familiala care sa va indrume si sa alegeti o metoda de contraceptie potrivita pentru dvs. Pentru a confirma sau infirma posibilitatea unei sarcini va recomandam un test de sarcina,
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
actul sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina chiar daca nu exista ejaculare; in lichidul seminal exista spermatozoizi; in cazul in care nu doriti sa ramaneti insarcinata in acest moment al vietii dvs. va recomandam sa consultati un medic specializat in planificare familiala care sa va indrume si sa alegeti o metoda de contraceptie potrivita pentru dvs. Pentru a confirma sau infirma posibilitatea unei sarcini va recomandam un test de sarcina,
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 4scurgere maronie de aprox. 2 zile
- 3oare pot ramane insarcinata? mi-e frica sa fac testul!
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 3scurgeri maronii inaintea ciclului
- 3scurgeri maronii inainte de menstruatie
- 0Dupa menstruatie
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 4Menstruaţia
- 0microginon
- 0Secretie maro
- 0Zona intima
- 0Răspuns urgent, va rog frumos
- 0Sangerare maronie
- 1Secreții maronii
- 0Sarcina sau dereglare
- 4Secreție vaginală maronie-lăptoasă
- 1Menstruatia nu mi-a venit
- 0Metroragie?
- 2Ajutați ma - 3 zile de scurgeri maronii. Este posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: