Sunt gravida?

Luna asta nu mi-a venit menstruatia, desi trebuia sa imi vina in data de 26, am asteptat pana a doua zi si am cumparat un test de sarcina, stiind ca pot sa folosesc chiar dupa o zi doua de intarziere a menstruatiei. Insa testul a iesit negativ. Menstruatia imi tine deobicei 4 zile, si cum suntem in luna mai si mai e o zi din luna, ma gandesc ca nu are cum sa imi vina acum. E posibil sa fiu gravida si testul a gresit? Va rog sa ma ajutati!

Va rog sa consultati un medic ginecolog.
dr Petre Muresan

Si cu alta ocazie, daca va pot ajuta cu ceva.
dr Petre Muresan

Luna trecută nu mi-a venit menstruatia nu am luat in consideratie deoarece am zis ca poate sa fie din cauza unde alaptez, Iar lună aceasta trebuia sa imi vina azi pe 30 însă tot nu mi-a venit de atunci sunt 35 de zile de intarziere si imi cam fac griji sa nu fiu însărcinată, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, Va multumesc!!

dr Petre Mureșan

dr Petre Mureșan

Multumesc !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 2ciclu intarziat si de culoare maronie
- 0intarzierea menstruatiei
- 7ciclu menstrual neregulat, vine dupa 30 zile
- 24Intarziere menstruatie-tratament Duphaston
- 3Sarcina?!
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 2Întârzierea menstruatiei
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 1Întârziere ciclu
- 0Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 1Menstrutie intarziata
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 0Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
- 0Aș putea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei