Sunt gravida?
Buna ziua, am o intrebare.
Luna asta nu mi-a venit menstruatia, desi trebuia sa imi vina in data de 26, am asteptat pana a doua zi si am cumparat un test de sarcina, stiind ca pot sa folosesc chiar dupa o zi doua de intarziere a menstruatiei. Insa testul a iesit negativ. Menstruatia imi tine deobicei 4 zile, si cum suntem in luna mai si mai e o zi din luna, ma gandesc ca nu are cum sa imi vina acum. E posibil sa fiu gravida si testul a gresit? Va rog sa ma ajutati!
Luna asta nu mi-a venit menstruatia, desi trebuia sa imi vina in data de 26, am asteptat pana a doua zi si am cumparat un test de sarcina, stiind ca pot sa folosesc chiar dupa o zi doua de intarziere a menstruatiei. Insa testul a iesit negativ. Menstruatia imi tine deobicei 4 zile, si cum suntem in luna mai si mai e o zi din luna, ma gandesc ca nu are cum sa imi vina acum. E posibil sa fiu gravida si testul a gresit? Va rog sa ma ajutati!
8 comentarii
Ceea ce se intampla poate fi incadrat ca tulburari ale ciclului menstrual. Acestea trebuie neaparat investigate.
Va rog sa consultati un medic ginecolog.
dr Petre Muresan
Va rog sa consultati un medic ginecolog.
dr Petre Muresan
Cu multa placere.
Si cu alta ocazie, daca va pot ajuta cu ceva.
dr Petre Muresan
Si cu alta ocazie, daca va pot ajuta cu ceva.
dr Petre Muresan
Buna ziua am si eu o intrebare.
Luna trecută nu mi-a venit menstruatia nu am luat in consideratie deoarece am zis ca poate sa fie din cauza unde alaptez, Iar lună aceasta trebuia sa imi vina azi pe 30 însă tot nu mi-a venit de atunci sunt 35 de zile de intarziere si imi cam fac griji sa nu fiu însărcinată, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, Va multumesc!!
Luna trecută nu mi-a venit menstruatia nu am luat in consideratie deoarece am zis ca poate sa fie din cauza unde alaptez, Iar lună aceasta trebuia sa imi vina azi pe 30 însă tot nu mi-a venit de atunci sunt 35 de zile de intarziere si imi cam fac griji sa nu fiu însărcinată, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, Va multumesc!!
Consider că trebuie să consultați cât mai repede posibil un medic ginecolog.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Cu multă plăcere. Sper să-mi urmați sfatul.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Buna seara dl.dr. Am o problemă destul de serioasă și am nevoie de părerea dvs. As dori sa știu dacă poate fi vorba despre o sarcină. Pe data de 8 si 9iulie am avut un contact sexual neprotejat, eu fiind în perioada de ovulatie. In mod normal menstruatia trebuia sa vina pe data de 24 iulie, dar pe data de 20 iulie am avut o sangerare ce seamănă cu menstruatia care a ținut două zile, mai redusă puțin cantitativ, apoi următoarele două zile a curs câte o picătură maro sau roz. Tin sa menționez că în tot acest timp am avut simptome de sarcină, arsuri la stomac, greturi, dureri de mijloc, de sani, stari de plâns, nervozitate, deja carnea nu o mai suport, stari pe care le am si acum. Credeti ca poate fi vrb de sarcină? Imi doresc tare mult un bebe!
Multumesc !
Multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 0intarziere menstruatie 3 zile
- 7intarziere menstruatie 10 zile, test negativ
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 1intarziere menstruatie
- 2Nu imi vine menstruatia!
- 0Menstruatie intarziata
- 4Nu îmi vine menstruația !!
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 3Ce se petrece ? mi a întârziat menstra
- 2Doar Intarzie?
- 3Intarziere menstruatie
- 1Întârzierea menstruației!
- 0Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 13Întârziere menstruație
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: