Sunt gravida?

18-08-2018
Madalina34
Nu este medic/terapeut
Madalina34
Buna ziua! Am o mica nelamurire cu ce se intampla cu cu corpul meu. Am ciclul menstrual neregulat, mi -a intarziat 8 zile, am facut neprotejat, ba chiar a ejaculat in mine in zilele in care credeam ca nu sunt fertila( am un calendar pt asta) in tot acest timp am avut dureri de burta ca si cand ar trebui sa imi vina, am avut stari de greata, sanii au fost foarte durerosi si mi s.au accentuat venele de pe sani, dar probabil de unde s.au si umflat ft tare, ma simt balonata.. ideea este ca astazi m-am atins pe sani si nu mai mai dor exagerat de tare, sunt umflat, sensibili, dar nu ma mai dor. Ma puteti lamuri cu un rasp?
4 comentarii
1
19-08-2018, ora 11:57
LILICsn
Nu este medic/terapeut
LILICsn
Un test de sarcina, sau chiar două te-ar lamuri.
1
19-08-2018, ora 16:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu metoda acesta sunt mari sanse sa ramaneti insarcinata. Nu e sigura. Folositi prezervativ.
0
19-08-2018, ora 17:50
Madalina34
Nu este medic/terapeut
Madalina34
Stiu ca m-ar lamurii niste teste, ideea era ca am zis sa mai astept cateva zile poate imi vine, dar intre timp imi doream si niste pareri sa stiu daca am de ce sa ma panchez sau nu.. ms oricum
0
22-08-2018, ora 12:46
Madalina34
Nu este medic/terapeut
Madalina34
Ce credeti ? Sunt ft lamurita.. e cu ochi
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul