Sunt gravidă?
Buna. Am luat anticonceptioanale aproape 2 ani, le-am oprit în urma cu 2 luni, după ciclu mentrual nu le.am mai luat conform programului pe care îl urmam.
Însă, nu mi-a mai venit menstruatia, sunt deja in a 35 zi de intarziere, am facut 10 teste pana in prezent. Sunt negative. Exista sansa sa fiu însărcinată?
Mentionez ca ma dor ovarele, le simt ușor inflamate si ma dor, ma doare spatele, sanii( speram sa imi vina menstruatia, însă nu apare deloc).
Din cauza fricii mi se pare ca ma simt rau..
Ce părere aveți? Vreau sa merg la ginecolog luni, numai ca am o stare de neliniște
Însă, nu mi-a mai venit menstruatia, sunt deja in a 35 zi de intarziere, am facut 10 teste pana in prezent. Sunt negative. Exista sansa sa fiu însărcinată?
Mentionez ca ma dor ovarele, le simt ușor inflamate si ma dor, ma doare spatele, sanii( speram sa imi vina menstruatia, însă nu apare deloc).
Din cauza fricii mi se pare ca ma simt rau..
Ce părere aveți? Vreau sa merg la ginecolog luni, numai ca am o stare de neliniște
2 comentarii
Buna. Daca ati facut 10 teste nu sunteti insarcinata.
Scurgerea alburie daca este netransparenta reprezinta o infectie.
Testele se fac la 7 zile de la intarzierea menstratiei sau la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat.
Scurgerea alburie daca este netransparenta reprezinta o infectie.
Testele se fac la 7 zile de la intarzierea menstratiei sau la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3despre sarcina
- 6pot ramane insarcinata.?
- 1imi intirzie ciclul mestrual
- 6o posibila sarcina?
- 3Mi-a intarziat menstruatia si nu stiu daca e vb de sarcina sau raceala!
- 17Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?
- 0sunt gravida?
- 1menstruatia poate intarzia din cauza unei infectii urinare?
- 0intarziere menstruatie
- 5Menstruatie intarziata 4 saptamani!
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 4nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
- 2Sex anal și sarcina
- 1Întârziere menstruație
- 2Doar Intarzie?
- 2Menstruație întârziată
- 1Potentiala sarcina
- 0Întârzierea menstruației
- 1Întârziere menstruație 3 teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: