Sunt gravidă?
Buna. Am luat anticonceptioanale aproape 2 ani, le-am oprit în urma cu 2 luni, după ciclu mentrual nu le.am mai luat conform programului pe care îl urmam.
Însă, nu mi-a mai venit menstruatia, sunt deja in a 35 zi de intarziere, am facut 10 teste pana in prezent. Sunt negative. Exista sansa sa fiu însărcinată?
Mentionez ca ma dor ovarele, le simt ușor inflamate si ma dor, ma doare spatele, sanii( speram sa imi vina menstruatia, însă nu apare deloc).
Din cauza fricii mi se pare ca ma simt rau..
Ce părere aveți? Vreau sa merg la ginecolog luni, numai ca am o stare de neliniște
Însă, nu mi-a mai venit menstruatia, sunt deja in a 35 zi de intarziere, am facut 10 teste pana in prezent. Sunt negative. Exista sansa sa fiu însărcinată?
Mentionez ca ma dor ovarele, le simt ușor inflamate si ma dor, ma doare spatele, sanii( speram sa imi vina menstruatia, însă nu apare deloc).
Din cauza fricii mi se pare ca ma simt rau..
Ce părere aveți? Vreau sa merg la ginecolog luni, numai ca am o stare de neliniște
2 comentarii
Buna. Daca ati facut 10 teste nu sunteti insarcinata.
Scurgerea alburie daca este netransparenta reprezinta o infectie.
Testele se fac la 7 zile de la intarzierea menstratiei sau la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat.
Scurgerea alburie daca este netransparenta reprezinta o infectie.
Testele se fac la 7 zile de la intarzierea menstratiei sau la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 1Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??