Sunt gravida?
Buna, am o problema, luna asta mi-a venit ciclul mai repede cu vreo 3 zile, din prima zi de ciclu am inceput sa iau Yasmine iar dupa doua zile mi s-a oprit menstruatia, acum dupa a 5-a zi de cand a inceput menstruatia am observat niste pete maro, mi-am facut un test de sarcina dar a iesit negativ. Daca puteti sa-mi spuneti ce inseamna.
Multumesc
Multumesc
6 comentarii
Poti sa mai faci un test de sarcina daca nu ai folosit nici o metoda contraceptiva deoarece testele sunt valabile cam dupa 5 zile de la data la care trebuia sa vina menstruatia. In caz ca e o sarcina nedorita ceea ce nu cred, intereseaza-te ca exista o pilula minune sa scapi fara nici o interventie. Sarcina nu e concludenta dupa cele povestite, pare o reactie la anticonceptional.
Nu trebuie sa va ingrijorati este doar reactia organismului la inceperea administrarii anticonceptionalelor.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
buna as dori si eu sa ma lamuriti in urma cu 2 luni am facut avort si am avut ciclu dupa o luna normal acum a 2 luna mia venit dar f putin si maro inchis pot sa fiu gravida am facut sex neprotejat dar nu sa terminat in mine nush ce sa cred se poate sa fiu insarcinata multumesc mult
multumesc de sfat dar sunt in regula dereglari menstruale acum astept sa iau anticonceptionale o zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 4e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 7poate ramane insarcinata?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 4oare sunt insarcinata?
- 27urinari frecvente
- 5oare sunt gravida?
- 4Sangerari vaginale neregulate
- 5sarcina sau nu?
- 10Cred ca sunt gravida..
- 0sunt insarcinata?
- 1O eventuala sarcina!
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 2dereglare hormonala sau sarcina?
- 3vreo poaibilitate de sarcina?
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 5Sarcina??
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 2Am avut contact sexual protejat, dar am semne de sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: