sunt gravida?

30-04-2008
mariatuc
Nu este medic/terapeut
mariatuc
Vreau sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune.Iau de cateva luni bune anticonceptionale si nu mi s-a mai intamplat pana acum.Luna aceasta la sfarsitul unei folii de 21 de pilule am facut pauza de 7 zile, deci trebuia sa-mi vina ciclul a treia zi dupa inceperea pauzei. In ziua respectiva, a3-a, am avut niste simptome premenstruale si o pata mai mult incolora pe lenjerie. Dar nu mi-a venit. Si nici pana in ziua a 6-a nu. Sunt disperata.
Mentionez ca cu 2 luni in urma am uitat sa iau o pilula si nu am mai facut pauza de 7 zile, luandu-le imediat pe cele din folia urmatoare si am fost sfatuita tot pe forumul dumneavoastra ca se poate intampla sa se deregleze un pic ciclul in lunile urmatoare si sa apara niste dureri premenstr. Dar luna trecuta mi-a venit tot in ziua care trebuia, adica duminica, a3-a zi. Nu stiu ce se intampla. Se poate sa fi racit? ca am avut si niste dureri de rinichi acum ingrozitoare...Va rog din suflet spuneti-mi ce se intampla. Ieri, in a 5-a zi de pauza am avut si contact sexual neprotejat stiind ca efectul pilulelor dureaza in zilele de pauza...Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
30-04-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Ceea ce s-a intamplat a fost intradevar o dereglare din cauza faptului ca nu ati mai facut pauza de 7 zile.
Nu trebuie sa va faceti probleme pentru ca nu sunteti insarcinata, trebuie doar sa luati pilulele regulat si daca ati uitat o pilula sa o luati imediat ce va aduceti aminte.
Toate cele bune.
0
30-04-2008, ora 00:00
lucakiss
Nu este medic/terapeut
lucakiss
va rog sami spuneti dak pot ramne insarcinata...am facut dragoste cu prietenu meu dar nu a ejaculat in nine si de fiecare data knd intriducea penisu il stergea va rog sa imi rapundeti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •