sunt gravida?
Acum 5 zile am intretinut un contact sexual neprotejat.Astazi mi am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Este valabil acest rezultat?stiam k rezultatul se poate afla dupa 2 saptamani.Am auzit de la o prietena cum ca, in acele 10 zile dupa ciclu nu ramai gravida, eu m am incadrat in aceea perioada.(mentionez k am ciclu regulat, n am avut intarzieri niciodata sau alte probleme si este prima oara cand ma confrunt cu o asemenea situatie)Sunt sanse sa fiu insarcinata?Si dak as fii? cum scap de sarcina?
1 comentarii
Testele de sange va pot spune daca ati ramas insarcinatain interval de 6-8 zile dupa ovulatie (dupa ce ovarul a secretat un ovul), iar testele de urina pot detecta sarcinadupa circa doua saptamani de la ovulatie. Insa unele teste de urina mai sensibile va pot spune daca sunteti gravida la 6 zile dupa conceptie sau la o zi de intarziere a menstruatiei.
Mai lasati sa treaca ceva timp si repetati testul de sarcina.
Dar inainte de a avea contacte sexuale neprotejate, ganditi-va ca de copiii rezultati in urma lor nu se poate "scapa", fara urmari, asa cum arunci la cos o bucata de hartie. In familia mea s-au facut avorturi si noi toti suferim de pe urma lor.
Mai bine duceti o viata curata si cu credinta in Dumnezeu, ca sa nu vi se mai intample asa ceva.
Mai lasati sa treaca ceva timp si repetati testul de sarcina.
Dar inainte de a avea contacte sexuale neprotejate, ganditi-va ca de copiii rezultati in urma lor nu se poate "scapa", fara urmari, asa cum arunci la cos o bucata de hartie. In familia mea s-au facut avorturi si noi toti suferim de pe urma lor.
Mai bine duceti o viata curata si cu credinta in Dumnezeu, ca sa nu vi se mai intample asa ceva.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??