sunt gravida?
buna am 22 de ani si am o fetitza de 4 luni si imediat dupa 6 saptamani mi-a venit ciclul (numai alaptez decand avea fetitza 2 luni) in a doua luna adica in ianuarie mi-a venit de 2 ori iar in februarie mi-a venit pe data de 4 iar luna asta nu mi-a venit.Max pe data de 4 trebuia sa-mi vina si m-am gandit sa i-au anticonceptionale (MARVELON)pe data de 6 martie deci nevenimdu-mi ciclul.Am facut si 2 teste care au iesit negative si am fost si la dr. care mi-a spus ca nu sunt dar sa ma duc dupa ce termin pastilele in caz ca nu-mi vine nici atunci.Acum vreo 3 zile am uitat sa i-au o pastila iar de atunci imi curge in fiecare zi cate o picatura 2 de sange dar maronie.Va rog ras
4 comentarii
Buna seara!
Am si eu o problema care ma nelinisteste.
Acum 2 luni am avut ultimul contact sexual, iar menstruatia trebuia sa imi vina luna aceasta pe data de 9 sau cel tarziu pe 12. Luna trecuta a fost ok, dar acum n-am niciun simptom care sa ma faca sa cred ca mi-ar veni menstruatia.
Credeti ca as putea fi insarcinata?
Multumesc mult.
Am si eu o problema care ma nelinisteste.
Acum 2 luni am avut ultimul contact sexual, iar menstruatia trebuia sa imi vina luna aceasta pe data de 9 sau cel tarziu pe 12. Luna trecuta a fost ok, dar acum n-am niciun simptom care sa ma faca sa cred ca mi-ar veni menstruatia.
Credeti ca as putea fi insarcinata?
Multumesc mult.
Buna dimineata.
Tot Adela sunt.
Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ.
Ce credeti ca as putea avea si care ar fi cauza pentru care mi-a intarziat menstruatia?
Va multumesc.
O zi buna.
Tot Adela sunt.
Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ.
Ce credeti ca as putea avea si care ar fi cauza pentru care mi-a intarziat menstruatia?
Va multumesc.
O zi buna.
nu cred ca este o sarcina. Acele picaturi apar si din cauza anticonceptionalelor.
Buna ziua.
Am si eu o intrebare. A trecut 2 saptamini de cind nu mea aparut ciclul, daca sunt gravida inseama ca am 6 saptamini, insa cu 3 zile in urma sprea seara am avut o singerare usora de culoare roz, alaltaieri, ieri si azi niste eliminari mici de culore cafenie. E o problema cu sarcina.va rog raspundeti, mentionez ca luna trecuta am pierdut o sarcina
Am si eu o intrebare. A trecut 2 saptamini de cind nu mea aparut ciclul, daca sunt gravida inseama ca am 6 saptamini, insa cu 3 zile in urma sprea seara am avut o singerare usora de culoare roz, alaltaieri, ieri si azi niste eliminari mici de culore cafenie. E o problema cu sarcina.va rog raspundeti, mentionez ca luna trecuta am pierdut o sarcina
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista riscul unei sarcini?!
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 17oare sunt insarcinata?
- 3E insarcinata?
- 5Este insarcinata? sau doar a racit?
- 10Pot sa raman?
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 4Risc de sarcina la 6 zile dupa prima zi de menstruatie?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 2se poate sa ramai insarcinata fara penetrare?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 1se poate sa fiu însărcinată?
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 2Sarcina?
- 1Sarcina
- 2Sarcina sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: