sunt gravida?

22-04-2010
gadina
Nu este medic/terapeut
gadina
Am facut test de sarcina si prima linie este albastru intens si a doua este un albastru deschis spre bleu. Testul l-am facut pe 20 aprilie si mie trebuia sa-mi vina menstruatia pe 11 aprilie. Ultima menstruatie a fost pe 15 martie. Sunt insarcinata nu?
Cand pot sa fac avort? si cum trebuie sa procedez? cum este operatia? imi puteti explica?
Multumesc pt raspunsuri.
1 comentarii
0
22-04-2010, ora 17:38
ilenia
Nu este medic/terapeut
ilenia
Daca iti venea ciclu regulat esti gravida daca nu. mai asteapta un pic. Dar de ce vrei sa faci avort? Alte persoane sunt disperate sa aiba un copil.cum sint eu. Nu cred ca asta este solutia Dumnezeu iti da cea ce e mai frumos pe lume...un copil. Chir daca ?nu esti o persoana casatorita nu are importanta.Cite o data in viata ai o singura sansa.Daca intradevar esti insarcinata si vrei sa faci avort te-ai gindit la cosecintele de viitor.MAI GINDESTETE.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul