sunt gravida?

am luat anticonceptionale 6 luni si am renuntat.Acum o saptamana trebuia sa imi vina ciclul. A inceput sa imi apara pete maronii deschise apoi tot mai inchise la culoare. Dupa 4 zile a aparut si ceva sange dar foarte putin, nu ca la un ciclu normal, apoi au continuat petele maronii. E posibil sa fiu insarcinata?
2 comentarii

cred ca un test de sarcina iti [poate da raspunsul la intrebare. Simpla intrerupere a contraceptivelor orale nu duce la aparitia unei sarcini insa, daca stii ca ai avut contacte sexuale neprotejate eficient e posibil sa fii insarcinata

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 3nu prezervativ, nu ejaculare = sarcina?
- 2Sunt gravida?
- 5Este posibila o sarcina?!
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 1E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?
- 0sunt gravida?
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 3Sunt insarcinata ?
- 2Poti ramane insarcinata daca partenerul are ejaculare precoce ?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 5sarcina sau...?va rog
- 1Ciclul menstrual
- 1Sarcinaaaa????
- 1Am nevoie de ajutor urgent va rog - ovulație sau sarcină?
- 4Posibilă sarcina?
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? menstruatia maronie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: