Sunt gravida?
Buna! Am si eu o problema. Am avut contact sexual cu prezervativ acum doua saptamani, duminica 26.06.2011 trebuia sa-mi vina menstruatia dar nu mi-a venit nici pana astazi 30.06.2011.Mentionez ca am sanii inflamati (tari si durerosi). Am avut cateva dureri de burta si de cap dar nu foarte intense.Sunt gravida? Va rog frumos dati-mi o opinie.
2 comentarii
daca ai avut contact sexual cu prezervativ de ce ti-e frica?
o sa iti vina cm. daca te doare burta si nu iti vine mai poti sa faci ceva. fierbi niste apa si pui otet in apa. pui apa intr-un lighean si te pui pe deasupra ligheanului. sa se duca vaporii aia inauntru. eu asa mai fac cand ma doare burta dar eu iau anticonceptionale. sper sa iti vina cm.bafta
o sa iti vina cm. daca te doare burta si nu iti vine mai poti sa faci ceva. fierbi niste apa si pui otet in apa. pui apa intr-un lighean si te pui pe deasupra ligheanului. sa se duca vaporii aia inauntru. eu asa mai fac cand ma doare burta dar eu iau anticonceptionale. sper sa iti vina cm.bafta
Fa-ti test de sarcina de la farmacie, ca sa te linistesti.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1exista posibilitatea sa ramana insarcinata?
- 2sunt gravida sau nu?
- 2insarcinata sau nu?
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 3ajutati-ma va rog!sunt confuza
- 1Este posibila o sarcina in felul acesta?!
- 5Cate sanse exista sa raman insarcinata?
- 3speriat de moarte.. a ramas insarcinata?
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 4sunt insarcinata?
- 3posibil sa fiu insarcinata? va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!
- 4exista sanse sa fiu gravida?!
- 3Sunt gravida?imi este foarte fricaaaaa
- 2Pot ramane insarcinata?
- 2ingrijorare daca sunt gravida?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 1sunt gravida?
- 0Sarcina?
- 0Ajutați-mă - care sunt sansele sa raman din nou însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: