sunt gravida?
buna ziua! am o intrebare, de 2 luni am avut ciclul menstrual de 24 de zile aprox si la ultima menstruatie am avut contacte sexuale neprotejate in a 3a zi si in ultima zi de menstruatie, e posibil sa fiu insarcinata? mentionez ca nu am mai luat anticonceptionale de 8 luni si cm este neregulat. va multumesc!
9 comentarii
Nu cred ca esti insarcinata. Cand ai avut ultima data CM ?
buna dimineata, am si eu o nelamurire in luna septembrie ciclul menstrual mi-a venit pe data de 26 si pana acum nu mi-a mai venit deloc, activitate sexuala nu am mai avut din luna mai. am facut pe data de 1 noiembrie si un test care a iesit negativ. am fost la un control ginecologic si medicul de acolo mi-a spus ca nu vede nici o sarcina dar urmeaza sa mai fac si o ecografie, am facut si un papanicolau si niste secretii si astept rezultatul. Daca nu am avut activitate sexuala si testul este negativ de ce imi intarzie? va multumesc astept raspuns
@niki : Cauza iintarzierii CM este probabil o afectiune ovariana [ chisturi ovariene ], nu sarcina.fa ecografie si asteapta si rezultatul testului.
@mada: Nu esti insarcinata. Sa faci si tu o ecografie pelvina si un control ginecologic.
buna seara, am revenit cu o alta intrebare am fost astazi si am facut si ecografia mi-a spus ca nu am nici o sarcina. doamna ginecolog m-a sfatuit sa fac un hcg+beta hcg si apoi sa imi dea niste pastile numite duphaston pentru a -mi provoca menstruatia. ideea este ca tot astazi pe la amiaza mi-a venit menstruatia. inca astept rezultatele secretiilor si papanicolaul. ce ma sfatuiti sa fac sa fac hcg-ul si apoi sa iau medicamentele sau nu/?
Nu mai fa nici o analiza si nu lua Duphaston daca ti-a venit menstruatia.Asteapta rezultatul celorlalte analize.
buna ziua am si eu o intrebare, prietena mea trebuie sa urmeze un tratament cu Fitomenadion, Adrenostazin si Gluconat de Calciu, vreau sa stiu daca se fac impreuna amestecat si daca se fac intramuscular. va multumesc
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 7exista posibilitatea sa raman gravida?
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 3Se poate sa fie insarcinata ?
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 1posibila sarcina?
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 1Teama de sarcina
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 2pot fi oare insarcinata?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 3Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
- 1sarcina sau raceala?
- 8rislul la o sarcina
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 2Ce se intampla?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: