sunt gravida??
Iau pilule contraceptive de cativa ani, de fiecare data la aceeasi ora si n-am avut niciun fel de probleme pana acum. Luna asta insa s-a intamplat sa uit sa iau pastila in jurul celei de-a 15-a zi a ciclului (cnd mi-am dat seama era prea tarziu ca sa o mai iau asa k am sarit peste). Problema e ca am avut contact sexual chiar atunci, inainte de a lua urmatoarea pastila. Cat e de grav? Ce sanse am sa fiu insarcinata? Mentionez si ca de ceva vreme am o raceala la ovare destul de nasoala, cu sangerari si dureri periodice (stiu ca si o raceala poate afecta ciclul).Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat ceva!
1 comentarii
Uite asta e unul din motivele pt. care nu vreau sa iau pastile anticonceptionale, trebuie luate la ore fixe...daca nu te confrunti cu aceeasi temere ca atunci cind nu te protejezi...
Nu stiu daca mai functioneaza calendarul atunci cind iei anticonceptionale, dar tu ai fi in perioada fertila...ceea ce nu e o veste prea buna.Eu sper sa fie bine, dar pt.siguranta, daca gasesti un test capabil sa depisteze o eventuala sarcina la 14 zile de la conceptie, ia-l si vezi...(In Italia exista asa ceva, nu mai stiu daca exista si la noi).Daca nu asteapta pina la 10 zile dupa data probabila a ciclului(in caz ca nu -ti vine normal)si ia un test Barza...
Nu stiu daca mai functioneaza calendarul atunci cind iei anticonceptionale, dar tu ai fi in perioada fertila...ceea ce nu e o veste prea buna.Eu sper sa fie bine, dar pt.siguranta, daca gasesti un test capabil sa depisteze o eventuala sarcina la 14 zile de la conceptie, ia-l si vezi...(In Italia exista asa ceva, nu mai stiu daca exista si la noi).Daca nu asteapta pina la 10 zile dupa data probabila a ciclului(in caz ca nu -ti vine normal)si ia un test Barza...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??