sunt gravida??

04-10-2007
csia5x
Nu este medic/terapeut
csia5x
Iau pilule contraceptive de cativa ani, de fiecare data la aceeasi ora si n-am avut niciun fel de probleme pana acum. Luna asta insa s-a intamplat sa uit sa iau pastila in jurul celei de-a 15-a zi a ciclului (cnd mi-am dat seama era prea tarziu ca sa o mai iau asa k am sarit peste). Problema e ca am avut contact sexual chiar atunci, inainte de a lua urmatoarea pastila. Cat e de grav? Ce sanse am sa fiu insarcinata? Mentionez si ca de ceva vreme am o raceala la ovare destul de nasoala, cu sangerari si dureri periodice (stiu ca si o raceala poate afecta ciclul).Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat ceva!
1 comentarii
0
08-10-2007, ora 00:00
michaela2007
Nu este medic/terapeut
michaela2007
Uite asta e unul din motivele pt. care nu vreau sa iau pastile anticonceptionale, trebuie luate la ore fixe...daca nu te confrunti cu aceeasi temere ca atunci cind nu te protejezi...
Nu stiu daca mai functioneaza calendarul atunci cind iei anticonceptionale, dar tu ai fi in perioada fertila...ceea ce nu e o veste prea buna.Eu sper sa fie bine, dar pt.siguranta, daca gasesti un test capabil sa depisteze o eventuala sarcina la 14 zile de la conceptie, ia-l si vezi...(In Italia exista asa ceva, nu mai stiu daca exista si la noi).Daca nu asteapta pina la 10 zile dupa data probabila a ciclului(in caz ca nu -ti vine normal)si ia un test Barza...
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul