Sunt gravida?
Buna ziua..am un calendar pe telefon in care monitorizez venirea menstruației.in perioada 20-26 mai am fost la ovulației.In ziua de 26mai(șansa de sarcina medie), am întreținut relații sexuale cu iubitul meu si am folosit metoda coitului intrerupt(pe care am mai folosit-o si nu am avut nicio sarcina).pe data de 28 mi-a venit o scurgere maronie, pe 29 o scurgere cu câteva Firisoare de sânge, pe 30 iar maronie iar pe 31 o scurgere rozalie.Pe 1 Iunie am gasit 2-3 picături de sange pe lenjeria intimă..iar calendarul arata ca peste 7 zile ar trebui sa imi vina menstruația.credeti ca este vorba de o sarcina?
1 comentarii
Cred ca sangerarea nu e normala si ca dupa ce va trece menstruatia trebuie sa mergeti la doctor sa faceti Test Papanicolau si ecografie transvaginala sa aflati cauza ei.
Pentru a afla daca e sarcina test la 7 zile dupa intarzierea menstrei. Daca va intarzia.
Pentru a afla daca e sarcina test la 7 zile dupa intarzierea menstrei. Daca va intarzia.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??