Sunt gravida?

01-06-2016
Denisam9
Nu este medic/terapeut
Denisam9
Buna ziua..am un calendar pe telefon in care monitorizez venirea menstruației.in perioada 20-26 mai am fost la ovulației.In ziua de 26mai(șansa de sarcina medie), am întreținut relații sexuale cu iubitul meu si am folosit metoda coitului intrerupt(pe care am mai folosit-o si nu am avut nicio sarcina).pe data de 28 mi-a venit o scurgere maronie, pe 29 o scurgere cu câteva Firisoare de sânge, pe 30 iar maronie iar pe 31 o scurgere rozalie.Pe 1 Iunie am gasit 2-3 picături de sange pe lenjeria intimă..iar calendarul arata ca peste 7 zile ar trebui sa imi vina menstruația.credeti ca este vorba de o sarcina?
1 comentarii
0
02-06-2016, ora 18:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cred ca sangerarea nu e normala si ca dupa ce va trece menstruatia trebuie sa mergeti la doctor sa faceti Test Papanicolau si ecografie transvaginala sa aflati cauza ei.

Pentru a afla daca e sarcina test la 7 zile dupa intarzierea menstrei. Daca va intarzia.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul