sunt gravida? ce medicamente?

22-03-2009
Alina18
Nu este medic/terapeut
Alina18
trebuia sa mi vina pe 10 martie si nu mi-a venit. eu ma protejez cu prezervativ si nu s-a intamplat nciiodata niciun accident neplacut. exista vreo sansa? si ce ar trebui sa fac daca nu mai imi vine? am citit pe net despre duphaston si de faptul ca se ia cu estrogeni dar nu am gasit niicun estrogen. adica numele de la niciun estrogen. si am mai citit ca daca sunt gravida in luna foarte mica se poate face o aspiratie a continutului uterin si rapid asa... nu prea as vrea, dar nu pot nici sa cresc copilul.
4 comentarii
0
22-03-2009, ora 18:24
axenya
Nu este medic/terapeut
axenya
Pai sincer decat avort medicamentos, mai bine prin aspiratie sub supravegherea medicului. Un test de sarcina facut la prima urina de dimineata ar trebui sa iti spuna daca esti insarcinata sau nu. Cumpara un test de sacina, fa-l si daca esti insarcinata mergi la un planning fam. (eu asta iti recomand), un cabinet particular sau o maternitate. Nu te-as sfatui sa incerci sa faci un avort medicamentos de una singura pentru ca, din cate am auzit, ai putea sa ramai cu "reziduri" cum ar fi placenta in tine...si doamne fereste de urmari.
0
22-03-2009, ora 18:52
Alina18
Nu este medic/terapeut
Alina18
ah nu nu ma refeream sa fac ceva singura acasa. ma gandeam daca nu cumva ciclul nu mi a venit din alte motive decat sarcina, daca exista ceva pentru ca sa fac sa mi vina ciclul. stiam ca se ia duphaston dar cred ca se ia impreuna cu ceva. nu sunt gravida. am facut test. :)
0
22-03-2009, ora 20:23
axenya
Nu este medic/terapeut
axenya
:D bine ca nu esti insarcina! pai ar putea fi multe cauze...chist, infectie vaginala, urinala, spres, alimentatie, insomnie, boli cadio-vasculare. e o derglare hormonala, un control la medic si se rezolva..din cate am intelas de la o prietena iti poate declansa pe loc medicul. Eu zic sa ma astepti un pic decat sa apelezi la medicamente si daca tot intarzie sa apara sa megi la control
0
24-03-2009, ora 16:55
Alina18
Nu este medic/terapeut
Alina18
multumesc mult pentru raspuns :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •