sunt gravida? ce medicamente?
trebuia sa mi vina pe 10 martie si nu mi-a venit. eu ma protejez cu prezervativ si nu s-a intamplat nciiodata niciun accident neplacut. exista vreo sansa? si ce ar trebui sa fac daca nu mai imi vine? am citit pe net despre duphaston si de faptul ca se ia cu estrogeni dar nu am gasit niicun estrogen. adica numele de la niciun estrogen. si am mai citit ca daca sunt gravida in luna foarte mica se poate face o aspiratie a continutului uterin si rapid asa... nu prea as vrea, dar nu pot nici sa cresc copilul.
4 comentarii
Pai sincer decat avort medicamentos, mai bine prin aspiratie sub supravegherea medicului. Un test de sarcina facut la prima urina de dimineata ar trebui sa iti spuna daca esti insarcinata sau nu. Cumpara un test de sacina, fa-l si daca esti insarcinata mergi la un planning fam. (eu asta iti recomand), un cabinet particular sau o maternitate. Nu te-as sfatui sa incerci sa faci un avort medicamentos de una singura pentru ca, din cate am auzit, ai putea sa ramai cu "reziduri" cum ar fi placenta in tine...si doamne fereste de urmari.
ah nu nu ma refeream sa fac ceva singura acasa. ma gandeam daca nu cumva ciclul nu mi a venit din alte motive decat sarcina, daca exista ceva pentru ca sa fac sa mi vina ciclul. stiam ca se ia duphaston dar cred ca se ia impreuna cu ceva. nu sunt gravida. am facut test. :)
:D bine ca nu esti insarcina! pai ar putea fi multe cauze...chist, infectie vaginala, urinala, spres, alimentatie, insomnie, boli cadio-vasculare. e o derglare hormonala, un control la medic si se rezolva..din cate am intelas de la o prietena iti poate declansa pe loc medicul. Eu zic sa ma astepti un pic decat sa apelezi la medicamente si daca tot intarzie sa apara sa megi la control
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 2Exista oare riscul sa fiu insarcinata?
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 2am vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 7duphaston sa fie problema?
- 7nu stiu daca am ejaculat inauntru!!!
- 40e insarcinata?
- 7posibila sarcina? va rog un raspuns cat mai rapid!!
- 6Am folosit servetelul lui... pot ramane insarcinata?
- 4Sarcina ? Ajutati-ma..
- 4pot fi insarcinata?
- 1Nu stiu daca sunt gravida!
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 3După test
- 0Analize hormonale
- 0Ajutați-mă - care sunt sansele sa raman din nou însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: