sunt gravida sau ?
Pe data de 7 martie noapte am facut sex neprotejat.tin sa precizez ca pana pe 1martie am luat anticonceptionale dar din cauza unor probleme de sanatate de pe 1 pana pe 7 nu am luat...am fost in spital si am renuntat la el...am luat la spital mai multe antibiotice si nu am mai luat anticonceptionalele
Pe 7 martie ziua am luat pastila de a 2 zi( chiar daca nu a ejaculat in mine...am considerat ca e necesara) eu am ciclu regulat, care trebuia sa imi vina pe 20 dar m ia venit pe 17 si a tinut pana pe 18 ( am avut simptomele normale pe care le am cand am ciclu) problema e ca nu stiu de ce a durat atat de putin si nu au fost scurgeri mari. ciclu fiind de culoare maronie...am inteles ca o sa am niste scurgeri si din cauza pastilei de a 2 zi
( in prima zi adica pe 17 cand am avut scurgeri am inceput sa iau din nou anticonceptionalele) poate cauza si asta ciclului ?.sau inca nu a venit ciclu normal si trebuie asteptat cele 5 7 zile de intarzaiere zise de farmacista din cauza pastilei de a 2 zi.SE POATE SA SE FI FORMAT O SARCINA?
Pe 7 martie ziua am luat pastila de a 2 zi( chiar daca nu a ejaculat in mine...am considerat ca e necesara) eu am ciclu regulat, care trebuia sa imi vina pe 20 dar m ia venit pe 17 si a tinut pana pe 18 ( am avut simptomele normale pe care le am cand am ciclu) problema e ca nu stiu de ce a durat atat de putin si nu au fost scurgeri mari. ciclu fiind de culoare maronie...am inteles ca o sa am niste scurgeri si din cauza pastilei de a 2 zi
( in prima zi adica pe 17 cand am avut scurgeri am inceput sa iau din nou anticonceptionalele) poate cauza si asta ciclului ?.sau inca nu a venit ciclu normal si trebuie asteptat cele 5 7 zile de intarzaiere zise de farmacista din cauza pastilei de a 2 zi.SE POATE SA SE FI FORMAT O SARCINA?
2 comentarii
Buna, se pare ca ti-ai dat organismul peste cap, cred eu..
Nu am inteles f bine, ai reluat antibelele de pe data de 17?
Eu zic sa nu iti mai supui corpul la atatea variatii de hormoni ca il dai de tot peste cap. Daca ai inceput antibebele de pe 17, termina tot bistierul si nu le mai intrerupe si relua ca mai mai rau va fi.
Pe 7 ziua ai luat pastila iar seara ai facut dragoste? asa se intelege..
Infine... cat despre sarcina, daca pe 7 ai avut contact sexual.un test de sarcina ar fi mai concludent dupa data de 28 martie (21 zile de la contactul sexual)
Nu am inteles f bine, ai reluat antibelele de pe data de 17?
Eu zic sa nu iti mai supui corpul la atatea variatii de hormoni ca il dai de tot peste cap. Daca ai inceput antibebele de pe 17, termina tot bistierul si nu le mai intrerupe si relua ca mai mai rau va fi.
Pe 7 ziua ai luat pastila iar seara ai facut dragoste? asa se intelege..
Infine... cat despre sarcina, daca pe 7 ai avut contact sexual.un test de sarcina ar fi mai concludent dupa data de 28 martie (21 zile de la contactul sexual)
Pastila am luat o la 8 ore dupa ce am facut neprotejat
Si da 17 am inceput din niu cu anticonceptionalele.
Si da 17 am inceput din niu cu anticonceptionalele.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??