sunt gravida sau e doar o dereglare?
Buna ziua!
pe data de 22.09.2010 mi-a venit menstruatia si totul a fost normal. dupa care pe data de 05.10.2010 a venit din nou. intre timp am avut un contact neprotejat si pe data de 01.10. 2010 am luat postinor. DAR... ma dor sanii, in special cel stang, sunt f sensibili (asta dinainte de postinor), ma excit imediat, numai daca ii atinge. as vrea sa stiu daca poate fi vorba de sarcina sau e doar o dereglare? nu am facut inca test de sarcina ca am inteles ca tb sa mai astept pana cand poate fi depistat hormonul. mentionez ca am si pofte sau "nepofte" pe care pana acum nu le aveam... dar nu ma ingras si mi-e sa nu fie totul doar in capul meu. dar cu toate astea sanii chiar ma dor... asta e sigur!
ce credeti ca ar putea fi?
oricum voi merge si la medicul de familie sa vad la ce tip de consult ma trimite... sa nu fac degeaba.
dar m-ar ajuta si alte pareri!
va multumesc!
pe data de 22.09.2010 mi-a venit menstruatia si totul a fost normal. dupa care pe data de 05.10.2010 a venit din nou. intre timp am avut un contact neprotejat si pe data de 01.10. 2010 am luat postinor. DAR... ma dor sanii, in special cel stang, sunt f sensibili (asta dinainte de postinor), ma excit imediat, numai daca ii atinge. as vrea sa stiu daca poate fi vorba de sarcina sau e doar o dereglare? nu am facut inca test de sarcina ca am inteles ca tb sa mai astept pana cand poate fi depistat hormonul. mentionez ca am si pofte sau "nepofte" pe care pana acum nu le aveam... dar nu ma ingras si mi-e sa nu fie totul doar in capul meu. dar cu toate astea sanii chiar ma dor... asta e sigur!
ce credeti ca ar putea fi?
oricum voi merge si la medicul de familie sa vad la ce tip de consult ma trimite... sa nu fac degeaba.
dar m-ar ajuta si alte pareri!
va multumesc!
2 comentarii
Nu există suficiente elemente pentru a exclude o sarcină. Pare mai degrabă vorba de o dereglare hormonală. Un consult este necesar. Pe viitor nu mai luaţi medicaţie hormonală, mai ales Postinor, fără avizul medicului dv.
am inteles! nu sunt de acord cu pastilele in general. si ma enerveaza la culme sa le iau. dar din disperare sau de frica... in fine... nu o sa mai iau. sper sa fie dereglare.
o seara buna!
multumesc pt raspunsul prompt!!!
o seara buna!
multumesc pt raspunsul prompt!!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 1Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??