sunt gravida sau este o dereglare ?

08-08-2008
nicoleta22
Nu este medic/terapeut
nicoleta22
Pe la sfarsitul lunii mai mi s-a descoperit un chist pe ovarul stang de 2, 47-2, 10 cm. Atunci eram cam la sfarsitul celei de-a doua saptamani de contraceptive Janine. Doctorul a zis sa le termin de luat si dupa o saptamana de la terminarea menstruatiei sa incep sa iau Triregol, dupa 2 luni urmand sa revin la control. Dupa prima luna am avut ciclu normal, un pic cam abundent, dar la data la care ar fi trebuit. In prima luna de Triregol am avut contact sexual fara prezervativ doar in ultima saptamana de contraceptie. Am continuat cu Triregol inca o luna si nu mi-a venit ciclul, desi in ultima luna nu am avut absolut deloc contacte sexuale. Este posibil sa fi ramas insarcinata in urma contactului sexual avut in saptamana 3 din prima luna de Triregol? Sau este o dereglare?
2 comentarii
0
09-08-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este extrem de improbabil (desi, nu cu totul exclus) sa fie vorba de o sarcina.
0
09-08-2008, ora 00:00
mary_moldovan1975
Nu este medic/terapeut
mary_moldovan1975
am 4 zile intarziere oare sunt insarcinata sau e doar o dereglare.trebuie sa precizez ca am fost la mare.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul