Sunt insarcinata??? :(( :((

09-10-2010
pwfylove
Nu este medic/terapeut
pwfylove
Buna ziua. As avea si eu o intrebare.daca se poate sa ma ajutati.:(( In urma cu 4 luni am facut pauza de anticonceptionale o luna, dar din ultima folie inainte de pauza nu am mai luat ultima saptamana pt ca am uitat.:(( din greseala am uitat sa iau 3 zile si nu am mai continuat.Dupa km o saptamana am avut contact sexual cu prezervativ.s-a rupt.am luat POSTINOR. Acum 2 luni si luna trecuta mi-a venit menstruatia km neregulat cu intarzieri de o zi maxim 2 si am avut scurgeri de culoare maronie si foarte reduse. iar menstruatia m-a tinut numai 3 zile fata de 5 cum aveam inainte.iar luna aceasta trebuia sa imi vina km d aproximativ 4 zile.Sa ma ingrijorez???? Am ramas insarcinata??? Ar trebui sa fac un test de sarcina? Va multumesc.si ast cat mai curand un raspuns. :)
1 comentarii
0
09-10-2010, ora 18:43
pwfylove
Nu este medic/terapeut
pwfylove
Si acum o saptamana.am uitat sa precizez.mi-a fost foarte rau.am vomitat noaptea, m-a durut stomacul am avut diareee cel putin 4-5 zile si imi era rau d la orice miros...si nu am putut sa mananc nimic.decat paine prajita si sa beau ceai.Sa fie si asta un motiv de ingrijorare? Sunt insarcinata???? Ast raspuns.:((
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul