Sunt însărcinată?
Bună ziua. În ultimele zile, mai precis de vineri seara am mameloanele foarte sensibile. La orice atingere ma dor plus ca ele stau majoritatea timpului "trezite". Țin sa menționez ca ultima menstruație am avut o pe 21.05.2017, iar ca simptom premenstrual înainte era o durere întreaga a sânului, deveneau foarte grei. Țin sa menționez ca în data de 06.06 am observat o pata mica de sânge pe chilot. Poate fi vorba de o sarcina? Dacă fac un test este prea devreme sa iasă pozitiv? Ne dorim foarte mult un bebe și nu vrem sa fim dezamăgiți. Programare la medic am săptămâna viitoare. Mulțumesc!
2 comentarii
Saptamana viitoare puteti face si testul daca nu aveti menstra intre timp. Simptomele sunt nespecifice si e prea devreme sa se poata detecta sarcina prin orice metoda.
Azi a venit menstruatia.:(( ce parere aveti despre duphaston sau despre profecund? ajuta intradevar pentru a obtine o sarcina? ce efecte adverse sunt?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 4oare pot sa raman insarcinata?
- 4pericol de sarcina
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 4posibilitate de sarcina?
- 5Posibil sarcina sau dereglare hormonala ?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 9este posibil sa fii ramas insarcinata?
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 19pot fi insarcinata?
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 3am si eu o intrebare: pot fi insarcinata?
- 1ciclu neregulat...posibila sarcina?
- 2Sarcina sau paranoia?
- 14Poate fi sarcina?sau imi fac griji degeaba?
- 1Sunt insarcinata?
- 3Simptome sarcina?
- 0Pot fi însărcinată?
- 3Posibilitate de sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: