Sunt insarcinata?
In luna iulie nu mi-a venit menstruatia deloc, iar in luna august am avut contact sexul cu prietenul meu, urmand ca apoi sa imi vina dar imi curgea foarte putin. Problema este ca am avut problema aceasta pana in luna noiembrie. In octombrie am fost la ginecologie, iar doc. mi-a zis ca s-ar putea sa fiu racita, mi-a dat un tratamemt dar tot nu mi-a trecut. Dupa am facut ecografie vaginala si din cate am inteles as avea sindromul polichistic ovarian, mi-a dat sa-mi fac niste analize hormonale, dar am plecat din tara si nu am mai apucat sa le fac. Oare este posibil sa fiu insarcinata? Am luat cam mult in greutate, iar de cateva zile au inceput sa ma doara sanii, menstruatia inca nu mi-a venit luna asta, am facut si test de sarcina dar nu stiu daca a fost bun rezultatul pt ca l-am facut dupa 2 luni de la contact.
1 comentarii
Buna ziua,
va recomandam sa efectuati un test de sarcina pentru a avea un raspuns correct la intrebarea daca sunteti sau nu insarcinata,
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
va recomandam sa efectuati un test de sarcina pentru a avea un raspuns correct la intrebarea daca sunteti sau nu insarcinata,
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7candidoza vaginala - sfaturi
- 5Menstruatie neregulata -amenoree - SOP
- 2ovar polichistic
- 7ovare polichistice tot as dori raspuns repede
- 3Ovare polichistice
- 2Ovare polichistice
- 1Tratament amenoree
- 1ovare polichiste
- 16Radiografie pulmonara si sarcina
- 1ovare polichistice
- 0tumora ovariana ovar stang
- 0Ovare polichistice
- 0Bună ziua, am fost diagnosticată cu SOP
- 1Ovare polichistice sau nu?
- 0Sindrom ovar polichistic?
- 2Ovare polichistice - pot ramane insarcinata?
- 3Ovar polichistic
- 1Sindromul ovarelor polichistice
- 0Ajutati-ma - menstruatie neregulata si ovare polichistice
Mai multe informații despre: Sindromul ovarului polichistic ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: