Sunt însărcinată?

13-01-2019
Mariamirabela123
Nu este medic/terapeut
Mariamirabela123
Buna seara! Am și eu nevoie de un sfat! In urma cu câteva zile am avut un fel de act sexual cu prietenul meu.. Spun un fel pentru ca nu a existat penetrare, a fost un moment de negandire atunci când prietenul meu mi a băgat degetele in vagin la 3-4 min după ce a ejaculat (nu știu sigur dacă avea lichid pe deget).
Ultima mea menstruație începând pe 8 dec, cu un ciclu lunar cam de 32-34 de zile, in urma actului(la 5 zile)mi a venit pe 10 ian... ceea ce presupun ca înseamnă ca eram in perioada infertilă..
Ingrijoarea mea consta in faptul ca menstruația e diferită, cantitativ e mai putina și culoarea e fie un roșu aprins fie un roz/maroniu deschis..când de regula era un roșu închis aproape de maro... Am avut crampe și dureri de spate puternice câteva zile și schimbări de dispoziție.. (sincer, in momentul de fata nu îmi mai dau seama dacă e doar in capul meu sau e ptc sunt extrem de stresata)
Asa ca întrebarea mea este, este vreo posibilitate sa fiu însărcinată?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul