sunt insarcinata?

30-06-2008
mariana.cezarica
Nu este medic/terapeut
mariana.cezarica
in luna mai pe 26 mi-a venit menstruatia si m-a tinut pana pe 30. dupa aceea in 03.06.08 mi-a venit iar si m-a tinut vre-o trei zile, dar nu a fost chiar ca la prima menstra. am sunat doctorul si mi-a zis sa fac test. l-am facut si a iesit negativ. acum suntem deja in 30.06.08 si nici urma de menstra. am mai facut un test-tot negativ a iesit. va rog sa-mi spuneti pot fi insarcinata? sau mesntruatia s-a amanat cu o saptamana din cauza acelei dereglari?
astept respuns cand de repede. multumirile mele.
1 comentarii
0
01-07-2008, ora 00:00
daniela_skumpica2007
Nu este medic/terapeut
daniela_skumpica2007
buna..am o intrebare ff importanta pt mine, , este adevarat ca daca baiatul lasa spermatozoizi in tine dupa o zi de terminare a ciclului fata nu poate ramane insarcinata???va rog din suflet sa-mi raspunde-ti la aceasta intrebare.va multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul