Sunt insarcinata?

17-09-2008
corinavaly20
Nu este medic/terapeut
corinavaly20
Buna la toata lumea.nici nu stiu cu ce sa incep.am 21 de ani.am avut ultima menstruatie pe 10 august si inca nu mi-a venit. Am facut 4 teste de sarcina pana acum si toate au avut 2 linii dar una rosie si una putin mai vizibila ca cealalta. Azi am fost la medic si am facut ecografie si cica inca nu se vede nimic. Cica am 5 saptamani si 3 zile cam asa ceva a zis. Mi-a dat sa fac un test de sange... Am dureri de cap in fiecare seara, sanii tari, o scurgere alba... Cand ma controlat a zis ca am vezica plina sa ma duc la baie... dar nu am putut face nimic... oare din cauza aceia nu sa vazut nimic inca? Va rog ajutati-ma cu un raspuns ceva.
3 comentarii
0
18-09-2008, ora 00:00
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
La ecografie, daca ai vezica urinara plina se vede mai bine uterul.Deci nu de aceea ti-a zis ca nu se vede nimic, dar nu degeaba ti-a dat si anumite analize de sange ! asteapta rezultatul la analize si du-te cu ele inapoi la medic!
0
18-09-2008, ora 00:00
corinavaly20
Nu este medic/terapeut
corinavaly20
Buna din nou am fost si am scos analizele...si scrie beta hcg ca este de 272.0 mUI/ml.asta inseamna ca sunt insarcinata?va rog ajutatima.ca numai am rabdare pana saptamana viitoare
0
19-09-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
pai uita-te la valorile normale!!un test de sarcina ar fi bine sa faci si ecografia transvaginala este buna!!multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •