Sunt insarcinata?
Buna la toata lumea.nici nu stiu cu ce sa incep.am 21 de ani.am avut ultima menstruatie pe 10 august si inca nu mi-a venit. Am facut 4 teste de sarcina pana acum si toate au avut 2 linii dar una rosie si una putin mai vizibila ca cealalta. Azi am fost la medic si am facut ecografie si cica inca nu se vede nimic. Cica am 5 saptamani si 3 zile cam asa ceva a zis. Mi-a dat sa fac un test de sange... Am dureri de cap in fiecare seara, sanii tari, o scurgere alba... Cand ma controlat a zis ca am vezica plina sa ma duc la baie... dar nu am putut face nimic... oare din cauza aceia nu sa vazut nimic inca? Va rog ajutati-ma cu un raspuns ceva.
3 comentarii
La ecografie, daca ai vezica urinara plina se vede mai bine uterul.Deci nu de aceea ti-a zis ca nu se vede nimic, dar nu degeaba ti-a dat si anumite analize de sange ! asteapta rezultatul la analize si du-te cu ele inapoi la medic!
Buna din nou am fost si am scos analizele...si scrie beta hcg ca este de 272.0 mUI/ml.asta inseamna ca sunt insarcinata?va rog ajutatima.ca numai am rabdare pana saptamana viitoare
pai uita-te la valorile normale!!un test de sarcina ar fi bine sa faci si ecografia transvaginala este buna!!multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida?
- 4se poate sa fii ramas gravida?
- 5Este insarcinata? sau doar a racit?
- 3sunt insarcinata?
- 4intarzierea menstrei
- 4De ce imi intarzie menstruatia?
- 2intarzierea menstruatiei
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 4imi intarzie menstruatia...ce sa fac sa imi vina??
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 1imi intarzie menstruatia
- 1e posibil sa fiu insarcinata? Fac tratament cu urogestan 100 si tavanic
- 2sunt insarcinata?
- 10risc de sarcina??
- 1sarcina?!
- 2Mi-a intarziat
- 0Simptome menstruale dar menstruație nu!
- 2Epilare IPL
- 0Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei