sunt insarcinata?
Buna ziua, Mihaela sunt!
Am si eu o problema! pe 18 februarie mi-a venit ultima oara ciclul, am facut pe 24 martie un test si a fost negativ, stau cu sufletul la gura; mi-e foame intr-una si as dormi non stop. De 4 ani astept luna in care sa se intample minunea; voi ce credeti? sa ma bucur sau nu? Simt ca nu mai am rabdare sa las timpul sa treaca.Niciodata nu mi-a intarziat ciclul mai mult de 3 zile.
Va multumesc din suflet si sa ne auzim cu bine!
Am si eu o problema! pe 18 februarie mi-a venit ultima oara ciclul, am facut pe 24 martie un test si a fost negativ, stau cu sufletul la gura; mi-e foame intr-una si as dormi non stop. De 4 ani astept luna in care sa se intample minunea; voi ce credeti? sa ma bucur sau nu? Simt ca nu mai am rabdare sa las timpul sa treaca.Niciodata nu mi-a intarziat ciclul mai mult de 3 zile.
Va multumesc din suflet si sa ne auzim cu bine!
6 comentarii
buna. vroiam sa-ti spun ca eu cred ca esti insarcinata deoarece asa am patit si eu luna trecuta am facut un test si mia iesit negativ apoi tot am asteptat sami vina si nu mia mai venit. m-am decis sa mai fac un test si m-ia esit pozitiv si intradevar eram deoarece am post la dr. si eram gravida in 2 luni asa ca te sfatuesc sa mai faci un test sau sa te duci la dr. bafta multa!
Si eu cred ca esti insarcinata, eu cand am ramas dormeam intruna, doarmeam si mancam si tot asa.Poate ai facut testul prea devreme, lorenzo are drepatate repeta testul si oricum poti sa te duci sa-ti faci un control.
buna ziua !am nascut acum 5 luni si jumatate prin cezariana.acum mi-a venit menstruatia si este ff foarte abundenta si de un rosu deschis, e normal asa ceva?mentionez ca inca alaptez.
buna.mia intarziat menstuatia 5 zile.am facut un test si a iesit negativ.am fost racita oare o fi de la raceala.ma doare burta si sanii dar nu mia venit.oare sunt insarcinata?
Buna ziua, Mihaela sunt, din nou.
Vroiam sa stiti dragele mele, in special lorenzo si alina_katy, ca a fost alarma falsa, insa de luna asta incep stimulare - si sper din suflet sa va dau in curand vestea cea mare. Va pup si aveti grija de voi!
Vroiam sa stiti dragele mele, in special lorenzo si alina_katy, ca a fost alarma falsa, insa de luna asta incep stimulare - si sper din suflet sa va dau in curand vestea cea mare. Va pup si aveti grija de voi!
Stai linistita o sa vezi ca in curand o sa ai un bebe. Spor la treaba si sa ai si tu grija de tn! Pooooop!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 4intarzierea menstruatiei
- 8insarcinata???-ajutati ma va rog mult de tot
- 3Sarcina?
- 8Insarcinata sau nu?
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 15sunt gravida ?
- 1sunt sau nu gravida
- 0sunt insarcinata ?
- 2Atac de panica-pot fi insarcinata sau nu?
- 0Nu inteleg
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 2Sex oral
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 1Sarcina
- 0Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: