sunt insarcinata?
Imi intarzie ciclu de cateva zile, luna trecuta mi a intarziat din nou cam o saptamana mi am facut trei teste si nu am fost insarcinata iar dupa cateva zile mi a venit acum din nou imi intarzie ciclul, imi curge un lichid care dupa ce se usca este galben, mi sau unflat putin sani si nu prea am pofta de mancare, datimi va rog un sfat ce sa fac?
4 comentarii
acele simptome pot fi premenstruale.Dar daca continua problema cu intarziatul mergi la un ginecolog, poate fi vb de un ovar micropolichistic sau alte afectiuni sau poate fi de la stres, u singura iti produci amenoree secundara (intarzierea menstrei).
Multa sanatatez!
Multa sanatatez!
Multumesc, da intradevar sunt putin stresata pt k sunt in strainatate si de putin timp mi am pierdut locul de munca si imi caut alceva de lucru, sunt foarte stresata, din ce cauza se poate produce ovar micropolichistic?
totul e ok, m-am speriat deageaba astazi mi-a venit si am luat si prima pastila acum respir usurata nu o sa mai am probleme:)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sint insarcinata?
- 5exista riscul sa ramana insarcinata?
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 6spuneti-mi ce se intampla: sunt insarcinata din nou?
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 4intarzierea menstrei
- 0intarzierea menstruatiei
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 5amenoree, menstruatia intarziata - ce tratament sa iau?
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 0Insarcinata?
- 2Poate rămâne însărcinată?
- 1Intârziere menstruatie
- 0Întârziere 20 zile. Teste negative
- 1Menstruație
- 8Anticonceptionale
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei