sunt insarcinata?

Buna ziua , am si eu o intrebare iuau de 2 luni mercilon 21, dar la a doua folie cand mai aveam 4 pastile de luat am observat ca am o sangerare, pot sa fiu insarcinata ?Tin sa mentionez ca nu am uitat nici o pastila dar acum nu stiu cum sa incep urmatoarea folie de anticonceptionale.Astept raspunsul dumneavoastra
5 comentarii

ia pastilele in continuare, pt ca daca le-ai luat corect nu ai cum sa fi ramas insarcinata.Doar ca...in primele 2-3 luni de cand incepi anticonceptionalele apar diverse dereglari de ciclu menstrual, anticonceptionalelel fiind produse hormonale.

pai dupa ce termini pauza de 7 zile..a opta zi incepi folia...asa e in primele luni mai ai dereglari de la anticonceptionale

multumesc mult pentru sfaturi , asa am sa fac o sa termin folia si o sa incep a treia folie dupa cele 7 zile de pauza

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Este posibil sa ramana insarcinata?
- 2cum se iau corect anticonceptionalele?
- 5pot ramane insarcinata?
- 3Daca nu a ejaculat am sanse sa raman gravida?
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 5ramai gravida daca nu ai ciclu si alaptezi dupa sarcina?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 3Insarcinata oare?
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 0Problema anticoncepţionale
- 5Sarcina?
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 0Sarcina sau nu?
- 2Despre o probabilă sarcină
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: